ZA DVA SATA SAM SE ZALJUBILA U DEČKA NAJBOLJE DRUGARICE: Ne želim da propustim ovu priliku, ali...
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ZA DVA SATA SAM SE ZALJUBILA U DEČKA NAJBOLJE DRUGARICE: Ne želim da propustim ovu priliku, ali...

Sa svojom prijateljicom je otišla na privatnu zabavu, a tada je upoznala i njenog dečka

Objavljeno:

Kada je o ljubavi reč, nekada i ne ide sve onako kako smo zamislili. Jedna devojka se našla u nezavidnoj poziciji i odlučila je da potraži savete od psihologa online.

Na stranici Psychologies.co.uk obratila se stručnjacima i opisala svoju situaciju.

Sa svojom prijateljicom je otišla na privatnu zabavu, a tada je upoznala i njenog dečka. Tvrdi da su "kliknuli" i razgovarali duže od dva sata pre nego što ih je prekinula. Tokom tog razgovora osetila je da je taj muškarac ljubav njenog života pa se boji da će ga izgubiti ako ne preduzme ništa, možda, životnu priliku.

"Dva sata razgovora na nekoj zabavi dosta je vremena, ali ipak neka psihološka testiranja traju znatno duže. Jeste li sigurni u ono što osećate nakon tako kratkog vremena? Odličan je osećaj kada s nekim "kliknete" i mislite da se stvorila ljubav za ceo život, ali dugoročna i kvalitetna veza nešto je sasvim drugo. Ponašanje vaše prijateljice, koja vas je "pustila" da razgovarate toliko dugo, pokazuje da joj do te veze nije toliko stalo ili je poprilično samouverena i veruje vam pa je smatrala da nema razloga da vas prekine u razgovoru. Prvo morate voleti sebe da biste voleli nekog drugog, a jeste li se zapitali da li su vaša odećanja prema njemu ista kao njegova prema vama", odgovorila je nesrećnoj devojci savetnica Meri Fenvik, inače i novinarka, majka i udovica.

Devojci je i predložila i da ispita kakva je situacija pre nego što se odluči na sledeći korak.

"Najbolji način da to saznate jeste da se svo troje dogovorite za neki susret i vidite kako će sve teći i kako će se njih dvoje ponašati. To bi trebalo da vam da neke odgovore".

BONUS VIDEO: HVATA VAS PANIKA ZBOG PRAVLJENJA AJVARA?! Ništa zato, „južna pruga“ se pobrinula da vam to olakša. Izum za Nobela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.