DA, UPOZNALA SI GOSPODINA SAVRŠENOG: Ove 4 stvari ga odaju!
Foto: Profimedia

IDEALAN!

DA, UPOZNALA SI GOSPODINA SAVRŠENOG: Ove 4 stvari ga odaju!

Ako primetite da i vaš partner ima sedeće kvalitete, moramo vam reći da ste zaista naletele na muškarca iz snova

Objavljeno:

Nekim muškarcima je osvajanje žena jednostavno urođeno.

Sigurno poznajete barem jednog frajera koji s takvom lakoćom obara žene s nogu i uspeva dugoročno da zadrži njihovu pažnju da ste mu se u nekim trenucima čak i divile. Ako primetite da i vaš partner ima sedeće kvalitete, moramo vam reći da ste zaista naletele na gospodina savršenog.

1. Fleksibilnost

I pritom, naravno, ne mislimo na fizičku fleksibilnost (iako i to ima svojih prednosti). Muškarci koji se znaju da se nose s neočekivanim promenama i odraslo reaguju na njih većini žena su neodoljivi i pravi materijal za dugotrajnu ljubavnu vezu.

2. Ljubaznost

Muškarac koji svoju partnerku stavlja na prvo mesto pokazuje koliko mu je stalo što i ženama vrlo brzo daje sigurnost i životni oslonac. Takve stvari se mogu pokazati u velikim gestovima, ali i u sitnicama poput otvaranja vrata i izvlačenja stolica.

3. Samopoštovanje

Ovde naravno ne mislimo na previsoko samopouzdanje koje prelazi u čisti egoizam. Muškarac koji ceni sebe kao osobu, zna da ceni i druge i ne dopušta da bilo ko njime manipuliše. Neće sam sebe da hvali, ali će biti ponosan na dobro obavljen posao i težiće perfekcionizmu kako bi i vas usrećio i učinio ponosnom.

4. Prihvatanje krivice

Mnogim muškarcima je ponos velika prepreka jer vrlo često ne žele da preuzmu odgovornost za svoje postupke i prebacuju krivicu na druge. Muškarac koji uči na vlastitim greškama i stoji iza svojih dela osoba je koju treba da cenite i koja će ceniti vas.

BONUS VIDEO: KO NE PLATI NA RAMPI...DOBIJE U GLAVU! Nadrljali jer su hteli da se švercuju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.