10 TAJNI KOJE ŽENE ČUVAJU U BRAKU: Za ovo NIKO NIKAD NE SAZNA!
Foto: Profimedia

PSST!

10 TAJNI KOJE ŽENE ČUVAJU U BRAKU: Za ovo NIKO NIKAD NE SAZNA!

Žene kriju mnoge stvari, od bankovnog računa i potrošenog novca, do prevare i dečijih grešaka

Objavljeno:

Deset žena je otkrilo šta su prećutale svojim muževima i zašto. Kriju novac, tajne prijatelje, osećanja prema svekrvi, a jedna ima malo preburnu prošlost za svog supruga.

1. Nema pojma koliko trošim na sebe

- Tajne koje čuvam od supruga nisu štetne - to su samo mali sitni užici o kojima mu ne pričam. On je ekonomista i vrlo je oprezan kada je novac u pitanju. Udobno živimo i ne želim da se žalim, ali uvek smo bili "pametni", nikada se nismo razbacivali s novcem, štedeli smo, minimalno trošili, uvek živeli na proračunu. I zahvaljujući njegovoj brizi oko novca mi smo isplatili hipoteku na kuću, naša deca će verovatno završiti fakultet bez dugova i oboje ćemo moći u penziju sa 60. Ipak, nedavno sam osetila želju da priuštim sebi nešto, živim u trenutku, počastim se sitnicama koje me vesele.

Moj muž nema pojma da svakog meseca idem na tretmane lica, manikire i masaže. Ne zna da sam potrošila preko 500 funti na mikroblading obrva i 5000 600 funti na pilinge. Ako kupim odeću koja izgleda skupo - a koja je skupa - i on to primeti, lažem o ceni.

Došla sam u životno doba u kojem niko ne zna šta se krije iza ugla. Raduju me ti tretmani i sitnice koje priuštim sebi, jer to finansijski možemo da izdržimo. Ne vidim zašto ne bih - Harijet, 52

2. Moja bludna prošlost

- U svojim tinejdžerskim godinama i u dvadesetima sam imala ekstravagantni seksualni život. Seks za jednu noć, afera s čovekom 50 godina starijim od mene, seks u troje, pa čak i neke seksualne avanture na javnim mestima, kao i tri polno prenosive bolesti.

Moj muž je jako konzervativan u pogledu seksa. Njegova porodica je veoma pobožna i, iako je danas ateista, još uvek ima neke rigorozne moralne stavove. Znam da bi bio jako šokiran nekim stvarima koje sam u prošlosti uradila, pogotovo jer me on takvu ne poznaje. Kad smo se upoznali i počeli da se zabavljamo, bio je jako ljubomoran pa sam odlučila da prećurim neke stvari. Ni dan-danas ne zna kakva sam pre bila - Lusi, 38

3. Moj tajni fond

- Četiri godine pre nego što sa upoznala svog muža, umrla mi je tetka i ostavila nasledstvo od 40.000 funti, koje je od tada na jednom bankovnom računu. Kad smo počeli da se zabavljamo, spomenula sam mužu taj novac, ali on je na njega zaboravio ili misli da sam ga potrošila. Taj novac mi znači sigurnost.

Trenutno sam mama koja je kod kuće s decom i možda mi jednog dana zatreba, možda da se vratim nazad na fakultet ili započnem svoj posao. U braku smo 12 godina i bilo je perioda kad bismo jedva preživeli mesec. Skoro uvek je povuci-potegni s novcem, jednu stvar uzmi na karticu, drugu na rate, treću plati gotovinom. Bio bi besan kad bi znao da svo to vreme ja sa strane imam poveću svotu novca. i baš zbog toga mi je grozno i ne mogu da mu kažem. Ali, na kraju krajeva - to je za našu budućnost, a ako se ikad razvedemo - to je moja polisa osiguranja - Tara, 35.

4. Naš mali vozač Formule

- Pre mnogo godina, moj muž je radio u inostranstvu i jednom sam otišla da ga posetim i ostavila kod kuće naše sinove od 14 i 17 godina. Kad sam se vratila, saznala sam da nam je stariji sin uzeo BMW i izgrebao ga sa strane. Nikad pre mu nešto takvo nije ni palo na pamet.

Nakon što ga je izgrebao i napravio štetu od par hiljada funti, dovezao je BMW i parkirao ga u garažu. Moj muž ima jako nezgodnu narav, tako da smo odlučili da mu ne kažemo istinu. Rekla sam mu da me je neko izgrebao na parkingu dok sam šetala šumom. Četrdeset godina kasnije, moj muž još ne zna istinu, a ja sam srećna što mogu da kažem da je danas moj sin uspešan poslovan čovek s predivnom porodicom, koji je čak tri puta pao na polaganju vozačkog ispita - Alison, 74

5. Tajni obroci

- Ja sam uvek nezadovoljna svojom težinom i od svoje četrnaeste sam uvek na nekim dijetama. Moj muž je super - voli me, podržava me, ali nema pojma šta, kad i koliko jedem. On je tip koji zdravo živi: ide biciklom na posao i ne jede brzu hranu i grickalice. Preko nedelje ne jedem ujutru, tako da on često spremi neku zdravu večeru.

Ono što moj muž ne zna je da često na putu do posla pojedem dva kroasana, moj ručak je obično duplo veći od večere koju on napraviti, a kad me uhvati loše raspoloženje kupim čokoladu. Kad bi odlučio da proveri šta se nalazi u našoj kanti za smeće, na samom dnu bi otkrio tonu omota od raznoraznih čokoladica - Emili, 29

6. Moja tajna afera

- Moj najbolji prijatelj je muškarac. Upoznali smo se na mom prvom poslu i odmah pronašli zajednički jezik. Zabavan je i velikodušan, i premda me nikad nije fizički privlačio, nakon nekog vremena se između nas desilo nešto. Jedne večeri smo završili zajedno, a dan kasnije sam išla na poslovno putovanje na kome sam upoznala svojeg budućeg muža. U braku sam već 17 godina, a i kolega se oženio.

Naše porodice zajedno proslavljaju praznike, godišnje odmore, moj najbolji prijatelj je kum našem sinu, a moja ćerka je bila deveruša na njegovom venčanju. Nijedno od nas dvoje nikad nije reklo svojim partnerima za tu našu avanturu. Kad bi znali verovatno bi nas potpuno drugačije gledali, a to što se među nama dogodilo - to je u prošlosti. Ipak, ponekad se pitam kako bi to izgledalo da u nekoj dalekoj budućnosti ostanemo sami, da li bi još jednom probali - Rejčel, 48

7. Ne podnosim svoju svekrvu

- Nikad nisam rekla svom mužu kakve otrovne izjave i komentare ima njegova mama, i to otkad me je prvi put doveo da se upoznamo. Kad me je prvi put doveo da upoznam njegovu porodicu, njegova mama je sačekala da svi izađu iz kuhinje osim mene i nje i onda je počela da mi priča o njegovoj bivšoj devojci i kako su svi bili šokirani i tužni kada su raskinuli. Napomenula mi je kako misli da će moj muž voleti svoju bivšu devojku do kraja života.

Dve godine kasnije, kad smo se verili, rekla mi je da je sa mnom završio samo da ne bude sam. Prezirem je. Žalim je. Ali, nisam sklona sukobima i zato svom mužu nikad nisam rekla za te njene otrovne komentare. On misli da je fantastična i da se svi lepo slažemo. Činjenica da živimo 160 kilometara udaljeni jedni od drugih naš odnos čini održivim - Elena, 38

8. Sve zbog njegove neosetljivosti prema životinjama

Moj muž je u blaženom neznanju vezanom za troškove koje imamo za našeg ljubimca. I nikad ne sme da sazna koliki su to troškovi. Ona je velika pasmina i njeno osiguranje nas košta više nego osiguranje kuće i auta zajedno. Takođe, ima hronične upale uha koje osiguranje više ne želi da pokriva.

Zbog prethodnih dugova imamo velike finansijske probleme i znam da bi mi rekao da se rešim psa, kada bi saznao koliko trošim na njenu negu. On je odrastao na farmi i nema empatiju prema životinjama. Ali, deca i ja je obožavamo, tako da svi složno lažemo kako bi joj osigurali sve što treba - Džo, 43

9. Njena tajna strast

- Moja baka je imala veliku tajnu koju je krila od mog dede. Udala se kasno i to za pogrešnu osobu. Moj deda je radio u banci, bio je jako suzdržan tip koji nikad nije pokazivao osećanja, dok je moja baka bila vesela i topla osoba. Jednom prilikom moj deda nije progovorio s bakom punih 6 meseci, ali tada nije bilo ni govora o razvodu.

Ali, tokom tog teškog perioda, baka je upoznala drugog muškarca s kojim je na kraju godinama jednom nedeljno išla u bioskop. Mom dedi je rekla da ide na časove kuvanja, i taj drugi muškarac je svake nedelje kupovao veliku tortu koju je onda moja baka donosila kući, kako bi pokazala šta je napravila.

Ne verujem da je njihova veza ikad prešla u nešto romantično, već da je to bila prilika baki da se druži s nekim ko je zasmejava i s kim joj je lepo. Na kraju je ostala u braku sa mojim dedom preko 50 godina - Sara, 50.

10. Prevara s ultrazvukom

- I pre nego što sam ostala trudna, moj muž mi je jasno stavio do znanja da ne želi unapred da zna pol deteta. On je smatrao da je to jedina tajna koju bebica može zadržati do rođenja, a da je naše znanje unapred kao kad znaš šta ćeš dobiti za Božić već u septembru.

Na prvom ultrazvuku smo bili zajedno i pristala sam na 'neznanje', ali već na drugi ultrazvuk nije mogao da dođe i moja znatiželja je bila jača. Zamolila sam ginekologa da mi kaže pol djteta. Bila je devojčica! Bila sam presrećna, ali sam osećala grižu savjesti. Ostatak trudnoće sam morala da ćutim o polu naše bebe. Dve godine kasnije... On i dalje ne zna da sam ja znala - Abi, 33

BONUS VIDEO: BABE IZVUKLE UTOKE NASRED SVADBE! A onda je MLADA RASPALILA iz svog ORUŽJA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.