10 zapovesti zbog kojih će vaša veza trajati večno (GIF)

RECEPT ZA LJUBAV

10 zapovesti zbog kojih će vaša veza trajati večno (GIF)

Početak je uvek lep, ali leptirići u stomaku brzo nestanu, da bi vaša ljubav nastavila da buja i da iznenada ne ostanete sami radite ove stvari
Objavljeno: 14:24h
Veza ljubav
Upecani ste: 5 znakova da varate partnera sa prijateljem (GIF) partnera
4 navike koje srećni parovi nikada ne rade (GIF) 1. Dajte partneru nešto od srca, ali tako da ne očekujete baš ništa za uzvrat. 2. Ako živite zajedno, kupite mleko, deterdžent ili toalet papir i nemoj mu to pominjati.
3. Ako vas pozove na neku njemu važnu proslavu, prihvatite poziv čak i kada vam se baš i ne ide. 5 koraka kako da smuvate devojku koja već ima dečka (GIF) 4. Kada vidite da je tužan izdvojite vreme i dozvolite mu da vam se otvori i izjada.
5. Pokažite da vam je stalo do njegove porodice. To će vašem partneru puno značiti. 6. Ujutro mu napravi kafu ili doručak, čak i kada on to ne traži.
Muškarci su tako jednostavni: Postoji samo 1 znak da mu je stvarno stalo do vas (GIF) 7. Ako je partner umoran ili zauzet preuzmite neke njegove obaveze na sebe.
8. Kada je bolestan, pokaži mu da želite da se brinete o njemu. 9. S vremena na vreme, pohvalite partnerov izgled i pokažite da vam je još uvek privlačan. Da li da mu oprostite prevaru? Test će vam pomoći da otkrijete da li je vredan toga (GIF) 10. Recite mu ‚‚volim te" iz čista mira. zadovoljna.dnevnik.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.