Pitate se zašto su Srpkinje prelepe, a same? Razlog nije tako jednostavan... (FOTO) (GIF)

da li su one prezahtevne?

Pitate se zašto su Srpkinje prelepe, a same? Razlog nije tako jednostavan... (FOTO) (GIF)

Definicija normalnog dečka se razlikuje od devojke do devojke, ali se na kraju uglavnom sve slože da je normalno - precenjeno!
Objavljeno: 21:50h

Na sve strane možete da čujete devojke kako kukaju da više nema normalnih momaka. Najveća misterija je - šta je to zapravo normalan momak? Lista stvari koje "normalan" momak treba da ispuni, zapravo, je iznenađujuče dugačka, piše portal 24 Sata. Devojke su to pokušale da odgonetnu. Želiš drugi dejt? Reci ovo i sigurno će te opet pozvati! (FOTO) (GIF) - Da ima organizovan život. U tu rečenicu stane i još hiljadu drugih stvari... Da ima svoj život koji se ne vrti oko devojke, fudbala ili igranja igrica - kaže Ana. - Da ima neki cilj i ambiciju u životu, da ne pravi problem gde ga nema, da mu je dosta jedna mama, a da mu žena treba za neke druge stvari. Da zna da žena nije kućna pomoćnica niti pomoćno sredstvo za razmnožavanje, da zna da žena ima apsolutno ista prava kao muškarac i da mu ne smeta ako žena zarađuje više. Takođe, da mu je zadovoljavajuće veličine - skromna je Vanja koja ima dečka već šest godina.

Tijana, koja je juče uspela da izađe na dejt sa bankarom a da pritom ona plati račun (fejl godine za sada) ima podugačku listu: - Pristojan (jer nema gadnije stvari od prostaka koji misli da je faca), - Duhovit (jer ću morati da pričam sa njim, jbg, niko nije toliko dobar u krevetu), - Ambiciozan (jer "prešao sam 70 nivo u Vorkraftu" neće platiti račune), - Zreo (jer devojčice traže dečake, a ženama treba muško), - Treba da bude dobar u krevetu. Ako je to loše, onda neka bude profi kuvar. Šta ćeš, nečim mora da kompenzuje.
Bojana se manje - više slaže sa Tijanom: - Dobar, duhovit, da ima lepe manire, zanimljiv, ambiciozan, uspešan, psihički stabilan, emocionalno zreo i pažljiv! Suzana je kratka i jasna: - Da ne glasa za Vučića i da mu nije mali! Dakle, definicija normalnog dečka se razlikuje od devojke do devojke - ali ono što se ne razlikuje je činjenica da su gotovo sve rekle da je normalno - precenjeno! - Ko još, bre, traži normalno? Ne treba ti to, to je dosadno. Ono što ti treba od dečka jeste da svaki dan učini posebnim, da te stalno iznova uzuđuje i zabavlja - smatra Aleksandra, koja je vezi sedam godina. Dakle, žene, batalite gospodina savršenog i prihvatite jednostavnu životnu činjenicu - ni jedan neće biti idealan. Ali ako ima hemije, to vam je dovoljan povod da se opustite i uživate, čak i kao ne ispunjava sve kriterijeme sa vaše liste! (Espreso.co.rs / 24 Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.