BESKRAJNE BORBE OKO ISTIH STVARI: Ako se pronalazite u ovim situacijama, BRAK VAM JE U KRIZI!
Foto: Profimedia

DA LI REŠENJE POSTOJI?

BESKRAJNE BORBE OKO ISTIH STVARI: Ako se pronalazite u ovim situacijama, BRAK VAM JE U KRIZI!

Problemi su tu da se rešavaju, a ne da se provlače kroz svakodnevan život

Objavljeno:

Ukoliko se pronalazite u sedećim situacijama, razmislite da li je vaš brak u krizi.

Povremene svađe u braku su normalna stvar. Međutim, šta da radite kada razmirice prerastu u svakodnevne probleme i rešenja jednostavno nema?

Beskrajne borbe oko istih stvari

Već znate šta će biti “kamen spoticanja” u komunikaciji, stalno se svađate zbog istih stvari, a znate da apsolutno ništa time ne postižete. Problemi su tu da se rešavaju, a ne da se provlače kroz svakodnevan život. Takođe, pripazite kako se ponašate kada svađa eskalira. Vređanje, psihičko i verbalno maltretiranje nije poželjno, bez obzira na to koliko se ne slažete.

Nemate više zajedničkih tema

Nekada niste mogli da prestanete da pričate i o najbanalnijim stvarima, a sada više nemate o čemu da razgovarate? A ni potrebu da jedno drugome nešto kažete? Razgovor je nešto što nikada ne bi smelo da nestane između dvoje koji se vole i žive zajedno.

Međusobno osuđivanje

Osećate kako jedva čekate da partner nešto pogreši i da mu to “natrljate na nos”? Često osuđivanje izaziva nezadovoljstvo, frustraciju i strahove. Prestanite da analizirate svaki detalj i tražiti loše u svemu. Svaki čovek ima mane, a bračni partner je onaj koji te mane zna da prihvati.

Strast i ljubav su nestali

Postali smo kao brat i sestra, rečenica je koju s godinama usvajaju mnogi parovi. Iako je neminovno da strast vremenom utihne, ona se pretvara u poštovanje i iskrenu ljubav. Ako emocije i dalje postoje, tu strast je moguće i oživeti. U protivnom, brak bez ljubavi i međusobnog poštovanja ima malo šanse da opstane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CDM.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.