Imamo jedan par IZ BEOGRADA, s njima se nalazimo U OVOM GRADU! Ispovest hrvatskih SVINGERA
Foto: Profimedia

eksperimentišu

Imamo jedan par IZ BEOGRADA, s njima se nalazimo U OVOM GRADU! Ispovest hrvatskih SVINGERA

Hrvatski par je ispričao svoja seksualna iskustva

Objavljeno: 12:06h

Zajedno smo od kraja srednje škole, odrasli smo zajedno u malom slavonskom mestu. Ja sam otišao u Zagreb da studiram, a ona je ostala da radi kod kuće. Bili smo ludo zaljubljeni, posećivali smo se vikendom i nije nam padao na pamet raskid. Znao sam da je prevarim, ali ništa ozbiljno, voleo sam nju. Jednostavno, obožavam seks i ne mogu dugo bez njega - počinje ispovest Hrvat koji "svinguje" zajedno sa suprugom.

Kad sam diplomirao, brzo smo se venčali i doveo sam je u grad. U braku smo već 15 godina. Bilo je uspona i padova, kao i svima. Podstanarstva i razni poslovi su nas prilično iscrpeli, a onda i dvoje dece u tri godine. Njoj baš i nije bilo do seksa. Stalno je bila umorna.

Ja sam "gorio" u sebi. Imao sam poneku avanturu, ali sam se zbog svega osećao loše. Supruga je sumnjala, ali nikad ni nije ništa rekla.

Informatičar sam u uglednoj firmi i često putujem. Pre tri godine išao sam na nekoliko dana u Veliku Britaniju i poveo sam suprugu. U to vreme seks nam je bio na totalnoj nuli. Često sam maštao o svingeraju, to me uvek palilo. Pratio sam forume i stalno sam priželjkivao to iskustvo.

U početku smo bili svako sa svojim parom, a onda mi je prišla ta druga žena.

Jedne večeri dok smo šetali Londonom naišao sam na klub koji sam našao šetajući, pisalo je da je svingerski raj. Predložio sam ženi da uđemo, iz čiste radoznalosti. Neverovatno, ali pristala je. Na ulazu su nam objasnili pravila ponašanja. Ukratko, upoznaješ parove i u razgovoru s njima odlučuješ idete li u akciju ili ne. Nagovaranje nije dopušteno. Smejali smo se, sve smo to dosta neobavezno shvatili.

Klub je imao saunu, đakuzi, sobu za gledanje pornića, tuševe i sobe za "igru". Seli smo kraj jednog para u kasnim tridesetima. Žena je bila prezgodna plavuša i napalio sam se samo od pogleda na nju. Rekli smo im da nemamo iskustva pa su nam predložili da odemo s njima u sobu pa ih malo gledamo. Supruga je delovala uzbuđeno, ali pozitivno. Već je popila nekoliko pića i potpuno je prihvatila ovu igru.

Nije nam dugo trebalo, a već smo i mi bili u ljubavnom klinču. U početku smo bili svako sa svojim parom, a onda nam je prišla ta druga žena i krenula je da me ljubi. Moja supruga uopšte nije bila ljubomorna nego je postala još napaljenija. Uskoro sam ja zadovoljavao tuđu ženu, a nepoznati muškarac moju.

Nikada nisam osetio toliki užitak. Doslovno, kao da mi je bio prvi seks u životu, samo u paru.

Nakon svega pred jutro smo otišli u hotel. Ujutro je između mene i supruge bilo malo neugodno, jedva smo se pogledali u oči. Ali, kad smo počeli da pričamo shvatili smo da nam se svidelo.

Kad smo se vratili u Zagreb, nedeljama nisam mogao izbaciti slike te lude noći iz glave. Seks sa suprugom postao je bolji nego ikad, a i ona je bila sve otvorenija. Čak smo počeli da gledamo porniće zajedno.

Predložio sam joj da za vikend odemo negde. Deca su nam osnovnoškolci i puno ih je lakše ostaviti baki za vikend. Bili smo uzbuđeni kao neki klinci. I taj vikend smo imali seks sa drugima. Čak s dva para. Bilo nam je opet odlično. Počeo sam ispunjavati sve svoje fantazije za koje sam mislio da neću nikada uspeti da ih ispunim.

Parove upoznajemo uglavnom preko oglasa, tipa Smokva i slično. Napravili smo profil. Moja supruga obožava da se fotka pa smo složili galeriju od koje ti se zavrti u glavi.

Posle upoznavanja obično odemo na večeru svi zajedno ili u neki klub. Ukoliko svi četvoro kliknemo odlazimo u unajmljeni stan ili u hotel. Uvek se prvo seksamo parovi jedni kraj drugih, ali dozvoljeno je dirati i tuđe partnere. Pa kud nas strast odvede. Ne sme biti prisile. Uvek se trudim da lepši pol uživa. To mi je važno. Neke žene s kojima smo imali seks izuzetno su atraktivne. Uvek mi je bio važan fizički izgled. I sam jako pazim na svoje telo i redovno vežbam. A i moja supruga izgleda bolje nego ikad. Uvek je bila zgodna, ali sad je vau. Platio sam joj lani i silikone u grudima, a ponekad ode na botoks. Ipak smo mi već u četrdesetima. Jako me pali kad vidim drugog muškarca koji je požudno uzima. A ona je moja. Imamo jedan par iz Beograda s kojim se redovno čujemo i kad god možemo se skupa nađemo u Rovinju. Tamo imamo omiljeni klub gde smo već redovni gosti.

Početkom leta bili smo s njima i još dva para na jedrenju. To je bilo iskustvo života. Teško je to objasniti nekome ko ne može razdvojiti ljubav od užitka, ali mi smo to uspeli. Ljubomora je primitivna emocija. Osim toga, to je samo seks i ništa više. Bitno je da nakon svega nas dvoje uvek odlazimo kao par.

Nismo nikad bili u svingeraju u Zagrebu. Ne osećamo se opušteno. Još više supruga, stalno se boji da ne bi naleteli na nekog poznanika.

Ali, ja se nimalo ne brinem oko toga. Monogamni parovi se isto seksaju i o tome ne pričaju pred svojom decom i prijateljima. Isto tako i mi. Ne smatram da se ikoga tiče naš seksualni život.

Bonus video:

Obišli smo Beograd na vodi da vidimo da li su gotove kule bliznakinje, a sačekalo nas je VELIKO IZNENAĐENJE!

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.