IAKO VAS VOLE, MUŠKARCI VAS VARAJU: A to se dešava samo zbog OVIH 6 RAZLOGA!
Foto: Profimedia

rešite ove probleme

IAKO VAS VOLE, MUŠKARCI VAS VARAJU: A to se dešava samo zbog OVIH 6 RAZLOGA!

Najgori su. Zato ih i volimo :)

Objavljeno:

Postoji ogromna razlika u razlozima zbog kojih žene ili muškarci varaju. Žene uglavnom varaju kako bi uzvratile muškarcu prevaru prevarom, a muškarci varaju iz više razloga.

Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevere ženu koju su do juče obožavali. Možda ćete tako sprečiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

2. Voli da se igra Muškarci ponekad znaju biti detinjasti i ne žele uvek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

Muškarci iz ovih razloga varaju u braku
Muškarci iz ovih razloga varaju u braku foto: Profimedia

3. Voli nezavisne žene Većina muškaraca voli žene koje znaju da se brinu o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vreme zavisiti od njih.

4. Želi ženu koja je sretna Ako muškarac oseti da vas više ne čini sretnom, on će možda potražiti ženu koju će znati da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5. Traži nešto što vi nemate Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se venčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

6. Prezire suze Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umesto da se suoče sa problemima u svom braku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.