IMA MNOGO NEMEMORISANIH BROJEVA TELEFONA, TREBA MU VEČNOST DA VAM ODGOVORI NA PORUKU: Ovo su znakovi da vas dečko VARA!
Foto: Profimedia

istina u glavu!

IMA MNOGO NEMEMORISANIH BROJEVA TELEFONA, TREBA MU VEČNOST DA VAM ODGOVORI NA PORUKU: Ovo su znakovi da vas dečko VARA!

Sa aplikacijama kao što je Tinder, ali i Instagram, Facebook, nikada nije bilo lakše za partnera da bude neveran. Da li ima potrebe da se zabrinete?

Objavljeno:

Ako primetite da vaš dečko radi nešto od ovih 11 stvari, onda "da", vreme je za neka ozbiljna pitanja. Ipak, ako sumnjate u njega, onda je verovatno to i istina. Nikada ne potcenjujte intuiciju žena!

1. Govori vam kako nije baš spreman za ozbiljnu vezu

Svi mi znamo bar jednog tipa iz prošlosti koji zaista nije spreman da se veže. Oni rado drže vezu neozbiljnom i tako se štite od incidenata kada kasnije saznate da se viđa sa još nekom devojkom. Ako vam kaže da neće da ima ozbiljnu vezu, odmah idite. Osim, naravno, ako ne delite iste želje, a to je da jedno drugom služite samo za jednu stvar!

2. Postaje nervozan kada mu pipnete telefon

Zamislite kako se vi osećate ako vam majka čačka po telefonu. Osećate kako se pomalo znojite dok vam prelistava slike, poruke i profile na društvenim mrežama.

E pa to je osećaj koji ne biste trebali da imate sa partnerom. Trebalo bi da se osećate potpuno opušteno u svim situacijama - osim možda ako gleda vaš grupni razgovor sa drugaricama na whatsapp-u. Dakle, ako primetite da vam partner paniči kada posegnete za njegovim telefonom, znajte da nešto nije u redu.

3.Niste upoznali njegove prijatelje, i ako stalno provodi vreme sa njima

Ako frajer pokušava da vas sakrije od drugova to znači da ga nešto brine. Možda će nekom ortaku nešto izleteti vezano za "onu ribu od pre par nedelja". Ili možda misli da ćete napraviti scenu ako saznate da je raskinuo sa bivšom devojkom isti dan kada se smuvao sa vama. Svakako, ako vas nije upoznao sa prijateljima - nešto krije!

4. Uvek ima razlog zašto se ne viđa sa vama

Hoćete da se vidite sa njim, ali on je ili na poslu, ili završava neke obaveze ili je na treningu ili je zaglavljen u saobraćaju svaki dan tokom nedelje. Ako je često zauzet i ne može da se vidi sa vama, šanse su velike da se viđa sa nekom drugom.

5. Nikada ne znate gde je

Niko ne želi da zna tačne koordinate svog partnera u svakoj sekundi svakoga dana (a ako žele, onda je njima potrebna pomoć), ali lepo je da znate gde se kreće. Bilo da su u bioskopu, teretani ili piju piće sa ekipom, lepo je znati gde se nalaze. Ipak, ako izbegava da vam kaže gde je, to je onda verovatno zato što ne želi da znate gde je. Koliko je zaista teško da vam kaže da je svratio do prijatelja sa posla?

foto: Giphy

6. Ne može da se veže

Oni sa fobijom od obaveze imaju ugrađen alarm u glavi koji odmah počne da reaguje na opasnost. Ako su srećni dok provode vreme sa vama i vole da imaju odnose sa vama, onda ne bi trebalo da bude problem da budu u vezi? Ako želi da se viđate, ali da to ne bude zvanično, to je onda zato što mu se baš i ne dopadate previše!

7. Ima dosta brojeva telefona koji nisu memorisani

Ako na brzinu pregledate njegove poruke dok se kupa (ako ovo radite, znači da već sumnjate u njega i to je dovoljan razlog da raskinete) i primetite dosta poruka sa brojeva koji nisu memorisani u imeniku, jedini razlog za tako nešto jeste da su poruke striktno poslovne ili komunicira sa devojkom čiji trag ne želi da ostavi u telefonu.

8. Ne želi da ima seks sa vama

Ako uskače nekoj drugoj u krevet, onda su velike šanse da neće tako ushićeno skakati i u vaš. Ako ste vi ta koja stalno inicira seks onda je to siguran znak da vas vara!

9. Prebacuje vam osećaj krivice što ga zovete

Ne znate gde je, ne odgovara na vaše pozive i normalno je da pomislite da nešto nije u redu, pa je sasvim prirodno da ga pozovete. Ali kada se javi na telefon, ljut je i kaže vam da ste "ludi" ili "paranoični" umesto da vas uveri da je sve ok.

Ako se tako osećate zbog partnera jasno je da ga nije briga kako se osećate i da njegova interesovanja leže negde drugde.

foto: Giphy

10. Treba mu večnost da vam odgovori na poruku

Kada ste u vezi, normalno je da želite da imate konstantan konatkt sa tom osobom. Ok, slanje poruka na 5 minuta je katastrofa! Ali ako se ne čujete po ceo dan jasno je da vaš broj telefona nije njegov prioritet.

11. Laže oko sitnica

Nikada ne veruj lažovu. Ako laže oko sitnica - kao npr gde je bio na ručku ili koliko je pića popio sinoć - velike su šanse da je komotan da slaže i oko krupnih stvari. Zašto lagati ako ne postoji ništa što treba da se krije?

Eto, sada znate i šta ćete uraditi tim povodom?

Bonus video

KAKAV PEH! Želeli su što pre da se dokopaju svog omiljenog pića, ali ovome se nisu nadali! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.