MOGAO JE DA IMA KOJU JE ŽELEO, MESIJA SLAVA NIJE PROMENILA! Imao je jednu LJUBAV u životu i voli je od svoje 5. godine i ne bi je MENJAO ni za šta na svetu!
Foto: AP

to se zove ljubav

MOGAO JE DA IMA KOJU JE ŽELEO, MESIJA SLAVA NIJE PROMENILA! Imao je jednu LJUBAV u životu i voli je od svoje 5. godine i ne bi je MENJAO ni za šta na svetu!

Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu

Objavljeno:

Leo Mesi, jedan od najboljih fudbalera sveta svoju pravu ljubav pronašao je još u detinjstvu.

Naime, za razliku od mnogih, Mesi je još kao dečak upoznao svoju suprugu Antonelu Rokuco, a njihova ljubavna priča je zaista oduševljavajuća.

Njih dvoje su u braku od prošle godine, a svoju ljubav su, može se reći, započeli još "u pelenama".

Naime, poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su počeli da se zabavljaju još u vreme srednjoškolskih dana. Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina hteo da mu ona postane žena, pa joj često pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu.

A javnost je Antonelu upoznala 2008. godine. Tada je počelo neviđeno interesovanje za nju, kao ženu koja je zavel anajboljeg fudbalera "Barselone".

Antonela je studirala stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studije komunikologije. Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke.

Antonela voli jednog od najboljeg fudbalera sveta ali se dosta razlikuje od žena mnogih drugih fudbalera. Ona ne voli medije i stalno odbija intervjue. Na društvenim mrežama nije aktivna, a jedino na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Par je ove godine dobio i trećeg sina Kiru, a fanovi "Barcelone" i argentinske reprezentacije su presrećni zbog "malih Mesija" koji će možda poći tatinim stopama.

Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela venčali tek prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini.

Bonus video

DOSTA IGRANJA, HAJDE DA SE RADI! Kupio kćerki pravu igračku, sad ima fenomenalnog pomoćnika! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.