SVAKO MOŽE BITI VAŠ, SAZNAJTE KAKO: OVO je PUT DO SRCA svih horoskopskih znakova
Foto: Pixabay

BUDITE UPORNI

SVAKO MOŽE BITI VAŠ, SAZNAJTE KAKO: OVO je PUT DO SRCA svih horoskopskih znakova

Ovo je put do srca svakog horoskopskog znaka

Objavljeno: 20:00h

Uz pomoć zvezda moći ćete da nađete i lakši put do njegovog srca. Samo saznajte kada je rođen. Ovan Budite direktni sa Ovnovima. Oni će voleti ako ste puni energije i raspoloženi za avanture. Takođe, dajte im prostora. Bik Sa Bikovima postupajte polako i pažljivo. Ne igrajte sa njima "nedostupne" igre, budite pouzdani i odani.

Blizanci

Gledajte ih stalno, puno pričajte sa njima i pružite im prostor. Takođe, važno je da budete zabavni i uzbudljivi. Rak Pitajte ih za pomoć, pričajte im o svojoj porodici, družite se kod kuće, budite prijateljski nastrojeni, brižni i tradicionalni. Lav Laskajte im da pokrenete inicijativu, pokazujte im naklonost, činite ih ljubomornim... Ukratko, pokažite im da vam je uvek zabavno sa njima.

Devica

Tražite pomoć od njih i uvek se dogovarajte. Ne igrajte se sa njima, pokažite im da imate zdrav razum i budite strpljivi. Vaga Dajte im slobodu, budite opušteni, slušajte ih, budite uredni od glave do pete i budite njihov najbolji prijatelj. Škorpija Budite misteriozni, iskreni i verni. Nemojte im reći šta moraju da rade, jer ih to strašno nervira.

Strelac Sa Strelčevima je važno da budete zabavni, iskreni i jednostavni. Pružite im pažnju i dajte im prostora. Jarac

Jarcu pokažite da ste sofisticirani i elegantni, budite strpljivi i ambiciozni. Vodolija Budite jedinstveni. Prvo morate biti dobar prijatelj, dati im slobodu, iznenaditi ih, ali ne bi trebalo da budete previše emotivni.

Ribe Sa Ribama budite nežni i naučite da živite u njihovom svetu mašte. Priredite im romantično iznenađenje. Ribe ne žele da zavođenje i osvajanje prestanu. Ako osete da ih voljena osoba želi kontrolisati, Ribe mogu osetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti od njih.

Bonus video

KOKO TI POZDRAVILA BEOGRAĐANE: Staleta bujnih oblina se vratila u zemlju svoje bake! Badi Kaunta zapalio SKC!

(Espreso.co.rs/ Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.