NAŠLA JE SEBI BOGATOG SPONZORA: Odlučila sam da nađem starijeg i uspešnog muškarca i NISAM SE POKAJALA!
Foto: Profimedia

DA LI JE OVO REALNO?!

NAŠLA JE SEBI BOGATOG SPONZORA: Odlučila sam da nađem starijeg i uspešnog muškarca i NISAM SE POKAJALA!

Jednako je lako zaljubiti se u bogatog frajera kao što je lako zaljubiti se u siromašnog

Objavljeno: 20:21h

- Pre 2 i po godine poželela sam online da pronađem starijeg uspešnog muškarca, u početku samo za zabavu. Našla sam ga i uskoro se udajem! Majkl me vodio na Bahame, u Pariz (gde smo bili smešteni u dvorcu!), u Njujork. Oboje obožavamo putovati. Kad sam ga upoznala upravo sam bankrotirala i bila sam u totalnom haosu. On me izvukao, voli me i pazi kao kap vode na dlanu. Za 25. rođendan mi je kupio prekrasan Lexus, a sad mi gradi štalu za konje. Gde god idemo tretiraju nas kao da smo slavni. Majkl me je neverovatno razmazio. On je ispunjenje mojih snova - napisala je ushićena Dženifer (26) na stranici Sugardaddyforme.com. Tvrdi da je zaljubljena.

Ta najveća mreža za traženje sponzora na svetu ima neverovatnih 4 miliona članova. Žene preko nje mogu da nađu situirane muškarce, ali i muškarci mogu naći bogate žene, a i oni koji su gej mogu doći na svoje. Čak postoji i mogućnost biranja godina, ali i udaljenosti "mete".

Dok neki korisnici otvoreno priznaju da se radi o svojevrsnom eskortu, drugi tvrde da je to kao i svaki drugi online servis za upoznavanje.

Jednako je lako zaljubiti se u bogatog frajera kao što je lako zaljubiti se u siromašnog. Ovo prvo je pametnije, kaže devojka.

Ko voli novac i luksuz sigurno se lakše zaljubi u ovog prvog jer mu bogatstvo smatra vrlinom. Možda ipak ima nešto i u ljubavi ili?

Bonus video

Koncert Grace Jones na Exitu je prilika koja se pruža jednom u životu!

(Espreso.co.rs/ 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.