TOTALNI PROMAŠAJ: Ova 3 horoskopska znaka su NAJLOŠIJI MUŽEVI
Foto: Profimedia

NISU ZA BRAK

TOTALNI PROMAŠAJ: Ova 3 horoskopska znaka su NAJLOŠIJI MUŽEVI

Bilo da su ljubomorni i nesigurni, ili biraju karijeru umesto porodice, oni ne bi trebalo da budu vaš prvi izbor

Objavljeno:

Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – naročito kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvezdom srećnog braka

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device su ljubomorni i nesigurni – a to mogu dobro da sakriju u početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vreme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu da budu veliki manipulatori i bolesni kontrol-freakovi.

Bik

Bikovi će se uvek radije odlučiti za svoju karijeru umesto za stabilnu vezu i decu. To objašnjava zašto uveče više vole da ostanu u kancelariji – nego da provedu s najdražom prijatno veče gledajući film, ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku Bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocenog – vremena.

Ribe

Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe inače su puni razumevanja i izrazito su osećajni – stoga bi trebalo da budu omiljeni partneri. Nažalost, gotovo uvek privuku pogrešnu osobu koja ne zna da ceni njihove kvalitete. Lakoverni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su nesigurni.

BONUS VIDEO: KOLIKO SU DEČACI I DEVOJČICE RAZLIČITI? Snimak iz škole sve objašnjava!

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.