ONI SU NAJGORI U DUGIM VEZAMA: Ova tri horoskopska znaka su na duže staze NEPODNOŠLJIVA!
Foto: Profimedia

S NJIMA NIJE LAKO

ONI SU NAJGORI U DUGIM VEZAMA: Ova tri horoskopska znaka su na duže staze NEPODNOŠLJIVA!

Oni više od svega cene svoju slobodu, teško posvećuju pažnju partneru i ne vole kada se osećaju kao da su uhvaćeni u zamku

Objavljeno:

Nekim znakovima veza, bez obzira na ljubav i želju da s nekim budu, teško pada. Ovnovima je teško da usmere pažnju na partnera, Vodolije se zatvaraju u sebe, a Strelčevi se osećaju kao da su ulovljeni u zamku.

Ovan

Ovnovi se smatraju najumišljenijim znakom horoskopa.

- Kao prvi znak horoskopa, često su usmereni isključivo na sebe. Stalno stavljaju sebe u prvi plan, što u vezi može prouzrokovati svakakve probleme i napetosti. Teško im je da sagledaju situaciju, vezu ili problem iz ugla njihovog partnera, a kompromis kao rešenje nekih trzavica s partnerom može izazvati velike frustracije kod Ovna - objašnjava astrolog Joshua MacGuire.

Ovnovima je jako teško da održe vezu zbog ponašanja u stilu "mlađeg deteta". Ali to ne znači da Ovnovi ne znaju da budu zreli, odgovorni i dobri partneri. Kada su u vezi s nekim koga gledaju kao partnera, potrudiće se i više nego što treba, ali ako se oseća kao da je u vezi u kojoj ga partner zadržava ili mu ograničava slobodu, vrlo brzo će se ta veza prekinuti.

- Ako Ovan želi dugotrajnu vezu, treba da gleda na partnera kao na svoj odraz. Tako će više pažnje posvećivati svojoj vezi i partneru jer na kraju priče ipak žele više da nauče o sebi - rekao je Mekgvajer za Bustle.

Strelac

Strelčevi su slobodni znaci zodijaka. Kao takvi, oni nisu uvek oduševljeni dugoročnim odnosima.

- Oni su neverovatno skloni istraživanju novih stvari, a veza koju smatraju istraženom kod njih podstiče averziju i nesklad. Bez obzira koliko im je savršen partner, Strelac će uvek tražiti nešto novo i nepoznato - kaže Mekgvajer.

Ali ono što mnogi Strelčevi ne shvataju je da je moguće imati dugoročnu stabilnu vezu i uzbuđenje otkrivanja novih stvari.

- Ako Strelčevi žele srećnu vezu treba da razmisle koliko bi bilo zabavno ići u pustolovine s partnerom. Na svoju vezu bi trebalo da gleda kao na izazov kojim će proširiti svoje iskustvo i znanje, a partnerstvo kao način da se poboljša. Ipak, dve glave su pametnije od jedne, a s partnerom koji je isto sklon avanturama, ceo svet je njihovo igralište - objasnio je Mekgvajer.

Strelčevima treba partner koji je spreman na avanture, u suprotnom se radije odlučuju na slobodu
Strelčevima treba partner koji je spreman na avanture, u suprotnom se radije odlučuju na slobodu foto: Profimedia

Vodolija

Kao još jedan znak kome su njegova sloboda i nezavisnost jako bitni, Vodoliji će biti teško da se uopšte odluči na stabilnu vezu, a kamoli da tu odluku sprovede u delo.

- Oni su buntovnici horoskopa - ako im kažete levo, oni će baš desno. U vezi se osećaju kao da im je neko podrezao krila. Ponekad žele da se odvoje od društva i provode vreme u miru i tišini, kao i da potpuno isključe svet oko sebe. A obično je to njihovim partnerima neprihvatljivo - izjavio je Mekgvajer.

Vodolije su najveći buntovnici horoskopa
Vodolije su najveći buntovnici horoskopa foto: Profimedia

Ako odluče da se povuku iz sveta ne objasnivši partneru koji su motivi tog njihovog poteza, mogu izazvati tugu i razočaranje partnera koji jednostavno ne razume potrebu Vodolije za samoćom.

- S druge strane. ako Vodolija odluči da se upustii u ozbiljnu vezu, na to treba gledati kao na put prema slobodi. S nekim ko je uz njih, mogu postići slobodu na mnoge druge načine. Mogu se osećati bolje u partnerstvu, nego sami, pa će češće u životu rizikovati. Svako može da bude u ozbiljnoj dugoročnoj vezi. Jedino od čega ta veza zavisi je ugao iz kog se gleda. Ako neko vezu vidi kao opterećenje ili gubitak slobode, bežaće od nje, ali ako gleda na nju kao na priliku da istraži nešto novo, poveže se s nekim ko će uvek biti na njihovoj strani, tada će veza biti dugotrajna i uspešna - zaključuje Mekgvajer.

BONUS VIDEO: KOLIKO SU DEČACI I DEVOJČICE RAZLIČITI? Snimak iz škole sve objašnjava! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.