6 MOĆNIH IZJAVA: Postoje reči koje žene žele da čuju više nego VOLIM TE!
Postoje izjave koje žene vole da čuju više od "volim te", Foto: Profimedia

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU

6 MOĆNIH IZJAVA: Postoje reči koje žene žele da čuju više nego VOLIM TE!

Više od same fraze "Volim te" govore neke druge izjave koje pokazuju kako je za uspešnu vezu potrebno puno više od ljubavi

Objavljeno: 14.10.2018. 10:21h
  • 3

Svako voli da čuje magičnu rečenicu "volim te" ali nekada ona nije dovoljna.

Obično je to fraza kojom se koristimo na početku veze, a s njom iskazujemo sviđanje za nečije ponašanje, izgled, sve dobre, manje dobre, savršene ali i nesavršene sitnice koje čine neku osobu. Volimo da budemo voljeni, ali još više volimo kada se ljubav pokaže kroz konkretne primere.

Stoga puno više od same fraze "Volim te" govore neke druge izjave koje pokazuju kako je za uspešnu vezu potrebno puno više od ljubavi.

Donosimo vam 6 moćnih izjava koje u određenim trenucima volimo da čujemo više i od samog volim te:

Oprostiću ti

Oprostiću ti nesmotreno izgovorene reči nakon napornog radnog dana; oprostiću ti sve one situacije u kojima nismo bili ni svesni kako smo jedno drugo povredili; oprostiću ti velike i male stvari

Žrtvovaću se za tebe

Žrtvovaću svoje vreme za nešto što želiš da radiš; ostaću uz tebe dok se brineš za našu bebu iako ujutro moram na posao; učiniću nešto lepo za tebe jer si prehlađena Poštovaću te poštovaću te zbog svega što jesi; poštovaću tvoja osećanja, mišljenje; poštovaću tvoje snove i želje.

 

Podržavaću te

Uvek ću ti čuvati leđa; na mene se možeš osloniti i uvek ću se brinuti da imaš sve što ti je potrebno; kada padneš pomoći ću ti da ustaneš Štitiću te štitiću našu ljubav; štitiću nas od onih koji nam ne žele dobro; biću tvoje utočište, sigurna luka; biću neko kome možeš uvek verovati.

Uvek ću biti srećan što si sa mnom

I dok bi u idealnom svetu sve ove izjave trebale da dolaze u paketu s ljubavlju s nekima koje smo voleli upravo zbog nedostatka, poštovanja, uvažavanja, oproštaja na kraju ipak nismo ostali.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA SE DESI KADA SE POTUKU ŽENE U BURKAMA! Lete papuče, cipele, deca.... (VIDEO)

(Espreso.rs/Infopult.info)
 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media