SAMO SLEDITE UPUTSTVA: Ovih pet koraka će vas dovesti do višestrukog zadovoljstva u krevetu!
Foto: Shutterstock

pokušajte

SAMO SLEDITE UPUTSTVA: Ovih pet koraka će vas dovesti do višestrukog zadovoljstva u krevetu!

Dublji orgazmi zavise od opuštenosti, kada promenite stav i svest o sebi, višestruki orgazmi će postati rutina

Objavljeno: 15:47h

Orgazam je blagodetan za ljudski organizam, a zamislite samo koliko koristi ćete imati ako ih doživite više odjednom. Ovakvo seksualno iskustvo nije nemoguća misija, samo sledite ova uputstva.

Ispitajte emocije Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je deo fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red.

- Žena koja doživljava višestruke orgazme je stanje uma - kaže Kris Rouz, seksualna edukatorka. Potrebno je da se opustite, dublji orgazmi zavise od opuštenosti, kada promenite stav i svest o sebi višestruki orgazmi će postati rutina.

foto: Shutterstock

Usporite ga - Muška izdržljivost je krucijalna u tome da žena doživi više orgazama - kaže Rouz. Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi vrhunac, a ženi između 10 i 20 minuta. Pustite ga da vas obaspe užitkom - Većina ljubavnika je velikodušna i željna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma, ali puno žena ima problema s uživanjem toliko pažnje i dopuštanja da erotični fokus bude na njihovom užitku - kaže Rouz. Nemojte da budete skromne u krevetu, savetuje ova terapeutkinja. Pokažite pravac Kada ne znate kako da mu objasnite rečim, iskoristite praksu pa mu pokažite kako da vas zadovolji. Nije sramota da pokažete šta želite. Disanje Disanje, nežno, erotsko i duboko je ono što vas vodi ka uspešnom vrhuncu. Vežbajte ga što više, zajedno. Kao i poljupce koji su vrata ka vešem i njegovom vrhuncu.

Bonus video:

Espreso u poseti Muzeju iluzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.