RAZOTKRIJTE GA U 5 KORAKA: Ovo su SIGURNI znaci da vas partner FINANSIJSKI VARA!
Foto: Profimedia

KORAK PO KORAK

RAZOTKRIJTE GA U 5 KORAKA: Ovo su SIGURNI znaci da vas partner FINANSIJSKI VARA!

Kako prepoznati da vam partner krije nešto u vezi sa finansijama?

Objavljeno:

Ako ste u vezi, verovatno najviše strahujete od seksualne prevare. Ipak, velike probleme u vezi može prouzrokovati i finansijska prevara. Istraživanje je pokazalo da 31 odsto partnera u vezi kriju svoje finansije ili imaju neki račun ili karticu skrivenu od svojih partnera ili partnerica. Rezultati istraživanja objavljeni su na portalu CreditCards.com.

Kako prepoznati da vam partner krije nešto u vezi sa finansijama? Ovo je pet znakova za alarm... 1. Prmećujete nove stvari

Različiti su uzroci zašto vaš partner ili partnerka krije svoj novac od vas. I finansijske transakcije. Jedan od razloga može biti kupovanje novih stvari, odeće ili gedžeta.

2. Brani se kada spomenete novac

Čak i ako pre nije bila "zabranjena tema", razgovor o finansijama kod vašeg partnera ili partnerke stvara nelagodu. Partner koji se odmah po spomenu novca oseća napadnutim, nešto krije.

3. Izveštaji na mejlu

Usluga banaka da vam mesečne izveštaje šalje na mejl ima mnogo prednosti: manje korišćenje papira, jednostavnije čuvanje izveštaja, ali i veća doza privatnosti. Ako ste primetili promenu dostave izveštaja za račune svog partnera ili partnerke, ali i poteškoće u razgovoru oko novca, možda imate problem.

4. Obasipa vas poklonima

Ako je vaš partner odjednom postao jako velikodušan i obasipa vas poklonima, vreme je da dobro otvorite oči. Možda je reč samo o svesnosti da je vreme da vam nadoknadi sve ono što vam nije pružao ili pružala ranije, ali ako znate s koliko je novca raspolagao ili raspolagala pre, vreme je za ozbiljan razgovor.

5. Izbegavanje plaćanje karticama

Jedino gotovina ne ostavlja nikakve pisane tragove. Račun od neke transakcije se lako može baciti, a time nestaju i dokazi za potrošen novac. Ako sumnjate u to da vas partner ili partnerka "finansijski vara" ovo bi mogao biti dobar dokaz za to.

Bonus video Kurir dnevni horoskop 03.06.2018.

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.