7 NAJEFIKASNIJIH TRIKOVA DA MUŠKARAC DUŽE IZDRŽI U KREVETU! Ovaj pod brojem 4, PA PRIRODNO!!!
Foto: Pixabay

POMOZITE MU

7 NAJEFIKASNIJIH TRIKOVA DA MUŠKARAC DUŽE IZDRŽI U KREVETU! Ovaj pod brojem 4, PA PRIRODNO!!!

Od toga zavisi i koliko ćete vi uživati

Objavljeno: 08:27h

Mnogi muškarci se bore sa izdržljivošću u krevetu što ne ide na ruku ženama jer zbog toga same teže postižu orgazam. Ako on prebrzo završi, šanse da žena dođe do vrhunca su vrlo male.

Ali, to ne mora da bude tako. Ako ne može sam sebi da pomogne, pokušajte vi da učinite seks dužim s nekim od ovih trikova.

1. Predigra

Predložite mu da pre samog seksa gleda kako se samozadovoljavate. Njemu će to biti neverovatno uzbudljivo, a vi ćete se dovoljno uzbuditi da brže postignete orgazam kad sam čin krene.

2. Prsten za penis

Nije sramota koristiti ga. Najčešće se stavlja na koren penisa, a ponekad i oko testisa. Usporava protok krvi pa tako i odglaže orgazam. Osim toga, takve igračke su baš seksi.

3. Tehnika pritiskanja

Pre orgazama, neka izvadi penis iz vaše vagine i glavić pritisne palcem i kažiprstom. Neka to uradi snažno, ali da ne oseti bol. Tako će se orgazam odložiti pa ćete duže uživati u seksu.

4. Promenite pozu

U nekim pozama muškarci brže postižu orgazam pa ako je blizu vrhunca, predložite da zamenite pozu koja ga ne uzbuđuje tako jako.

5. Uzmite pauzu

Niste na trkama, slobodno se malo zaustavite, ljubite, milujte... Osim što ćete uživati u bliskosti, produžićete trajanje seksualnog odnosa.

6. Vežbe za mišiće

Kao što žene rade Kegelove vežbe i muškarci imaju vežbe za jačanje mišića tamo dole. Potrebno je samo stiskati područje između zadnjice i genitalija kao što to rade i žene. Objasnite mu kako!

7. Nastavite sa seksom

Ako je on i završio, ne znači da ste vi gotovi. Seks ne treba završiti orgazmom. Nastavite se maziti, brzo će ponovno postići erekciju i možete nastaviti tamo gdje ste stali.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.