Ti bi na žurku, a njemu se spava: 6 razloga zašto muškarci u vezama ne žele da izlaze (FOTO) (GIF)

AKO MOŽE, JA BIH KUĆI

Ti bi na žurku, a njemu se spava: 6 razloga zašto muškarci u vezama ne žele da izlaze (FOTO) (GIF)

Zašto im je sve češće draži kauč i daljinski od dobre žurke, a izvođenje žene u grad predstavlja gnjavažu?
Objavljeno: 16:06h

Ne kažemo da je ovo strogo muška osobina, ali su tipovi nekako skloniji od žena da se u dužim vezama ulenje i opuste. To mora da je ljubav: 20 tvitova koje će razumeti samo oni koji su u braku! (GIF) Ženama u vezi entuzijazam za izlascima i provodom ne opada tako drastično kao muškarcima, pa se pitamo zbog čega oni vremenom prestaju da izvode svoje lepše polovinne u provod. Zašto im je sve češće draži kauč i daljinski od dobre žurke, a izvođenje žene u grad predstavlja gnjavažu?

1. Lov je završen: Da se ne lažemo – za razliku od devojaka koje zaista vole da se zabavljaju uz dobru muziku, upoznavanje novih ljudi i neobavezan flert, većina tipova izlazi u grad radi muvanja. Kada pronađe devojku, muškarac je odvlači u svoju pećinu i precrtvava jednu obavezu u svom tefteru kao obavljenu.
Kada nađe ribu, muškarac je obavio svoju misiju i nema više razloga da visi po barovima i diskotekama. Sada može da se posveti drugim ciljevima u svom životu… dok nešto u vezi ne zaškripi. 2. Izlasci koštaju: Brutalno, ali istinito. Muziku koju voli može da sluša i kod kuće. Izlasci koštaju, izlasci udvoje duplo više. Radije će te pare potrošiti na neki novi gedžet ili kompjutersku komponentu.
3. Iživeo se: Za razliku od devojaka koje najčešće prvi pravi dašak slobode osete tek kada počnu da žive samostalno, muškarci još od najranije mladosti imaju mnogo veće slobode i manja ograničenja i zabrane. Dok si ti otišla na svoj prvi koncert, on je već proputovao pola muzičkih festivala; dok si ti moljakala roditelje da te puste da prespavaš kod drugarice, ili se vratiš malo kasnije kući, on je uveliko odlazio sa ortacima od kuće na po par dana i išao na žurke čak i u druge gradove. Činjenica je da se prosečan tip do dvadeset i neke (kada devojke tek hvataju zalet) već propisno iživeo.
4. Ne voli da se doteruje: Čast izuzecima, ali muškarci baš i nisu poznati po tome da vole često da se picane.
Većina se čak i brije kao po kazni, a kamoli nešto više. On zna da ćeš ti sigurno da se skockaš od glave do pete za izlazak. Pa kako da ide pored tebe kao neki klošar? Uh, kakva gnjavaža! 5. Ljubomora: Nema žurke bez alkohola, a gde je alkohol tu je i slobodnije ponašanje. Neki muškarci ne mogu da podnesu da njihovu devojku merkaju i dodiruju drugi tipovi, koliko god to bilo naivno… A tu je i odvratni mamurluk.
6. Ne voli da pleše: Ukoliko izuzmemo Travoltu i njemu slične, muškarci baš i ne vole da se dokazuju na podijumu za ples. Žene, s druge strane, često obožavaju da igraju i koriste svaku priliku za to.
On bi radije sa tobom otplesao jedan ležeći tango u intimi spavaće sobe. Evo kupiće ti i lajt šou ako treba… (Espreso.co.rs / besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.