ISKRENO: Zašto svog dečka ne zadovoljavam TAMO DOLE!
Foto: Shutterstock

ISPOVEST

ISKRENO: Zašto svog dečka ne zadovoljavam TAMO DOLE!

Ispovest jedne devojke

Objavljeno: 10:08h

Melani je četiri godine sa svojim dečkom. Imaju odnose – ali ona ga nikad nije oralno zadovoljila. Ispričala nam je zašto – i koliko je nervira što mora za to da se opravdava.

„Zašto dečka oralno ne zadovoljavam? Zato jer to smatram odvratnim, vrlo jednostavno. Volim ga i rado se imam odnose s njim – ali neću da stavim njegov penis u usta, jer mi je to grozno. A zašto bih za vreme seksa morala da radim nešto što mi se ne sviđa? Da mu ipak to uradim, njemu za ljubav, verujem da bi primetio da mi to uopšte nije zabavno – a to onda ne može da bude zabavno, a ni uzbudljivo za njega.

Znam da su ga devojke u prošlim vezama zadovoljavale oralno i da mu je to super. Često smo razgovarali o tome. Ali, objasnila sam mu da mi je to odvratno, a on smatra da je to sasvim OK. 'Normalno' upražnjavamo seksualne odnose– i da, on mene oralno zadovoljava. Ali, to ne znači da moram da mu se revanširam.

Često me pitaju prijateljice – s kojima razgovaram o toj temi – da li se bojim možda da će moj dečko potražiti ono što nema sa mnom negde drugo? Naravno da sam već o tome razmišljala. Ali, poznajem ga i volim ga i znam da to ne bi uradio. A ako baš ne može nikako bez toga, onda ću ja platiti 'profesionalku' da mu to priušti. I o tome smo pričali. Meni bi to bilo u redu – jer znam da osećanja nisu u igri.

Smatram da ni jedna žena ne bi trebala u krevetu da radi ono što ne želi – samo da udovolji partneru. A to važi i za oralni seks. Dok god igramo s otvorenim kartama i drugi zna u šta se upušta, to je OK. A ako muškarac zbog takve stvari raskine, onda nije 'onaj pravi'!“

BONUS VIDEO: BULDOG I KOKOŠKA NAJBOLJI PRIJATELJI: Ona mu se čak i penje na leđa! Zvuči neverovatno, ali pogledajte snimak

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.