OČAJNIČKI POTEZI: 3 najgore stvari koje parovi rade da bi sačuvali vezu KOJOJ NEMA SPASA!
Ponekad je raskid mnogo bolja odluka, Foto: Profimedia

ŽIVE U ZABLUDI

OČAJNIČKI POTEZI: 3 najgore stvari koje parovi rade da bi sačuvali vezu KOJOJ NEMA SPASA!

Raskid je za neke sramota pa će pre glumiti da je sve baš onako kako treba da bude

Objavljeno:

U vreme kada se skoro svaki drugi brak završava razvodom, pokušaj spašavanja veze zvuči kao pohvalan pristup… Ali sve ima svoje granice.

Ponekad je raskid mnogo bolja odluka, ali neki parovi i dalje to odbijaju kao opciju. Ovo su najgore stvari koje parovi rade kako bi spasili vezu kojoj zapravo nema spasa:

Prave se da je sve ok

Raskid je za neke sramota pa će pre glumiti da je sve baš onako kako treba da bude. To ne uključuje samo glumu pred rodbinom i prijateljima - parovi koji se trude da ignorisanjem reše svoje probleme često glume i kad su sami, u svoja četiri zida.

Odlučuju se za brak

Sigurno ste čuli za barem jedan par koji već odavno nije srećan, ali vas je umesto vesti o raskidu iznenadila vest o njihovom venčanju. Strah od raskida kod nekih je toliko jak da će ponekad preduzeti sve korake da ga učine još teže izvodljivim.

Rade na detetu

"Jako nam je loše u vezi, možda će stvari biti bolje kad dobijemo dete'', iako je to očigledno pogrešan pristup, velik broj ljudi i dalje ovako razmišlja. Naravno, skoro svakom je jasno da će dete samo odložiti neizbežan raskid. Ako niste dobri zajedno dok nemate dete, vrlo je neodgovorno očekivati da će vas baš ono pretvoriti u super par.

BONUS VIDEO: Otkrivamo vam SEDAM TRIKOVA da brže zaspite!

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.