ŽENE UNIŠTAVAJU BRAK? 5 načina na koje neke žene odbijaju supruga i uništavaju brak
Žene određenim ponašanje oteraju muškarca, Foto: Profimedia

nekad su i žene krive

ŽENE UNIŠTAVAJU BRAK? 5 načina na koje neke žene odbijaju supruga i uništavaju brak

Ovo su postpuci kojima teramo ljude od sebe

Objavljeno:

Često je raspad braka obostrana krivica, i zato se oba partnera preispitati u čemu su pogrešili.

Ovo su načini i ponašanja žena sa koja su najčešće dovodila do problema u bračnom odnosu:

Život izvan granica koje možete priuštiti Najbolja stvar koju možete učiniti kao supruga jest živeti unutar onoga što vaš suprug može priuštiti. Žene, nekada slobodno pokažite iskreno divljenje i poštovanje prema vašim supruzima tako da oprezno pratite budžet i koristite ono što vam je na raspolaganju na najbolji način. Budite mudre kada je reč o finansijama. Neprestano žaljenje na to da nemate dovoljno novca da ispunite svoje velike želje ili nabijanje ogromnih dugova na vašoj kartici je loš način da zahvalite vašem suprugu.

Da, možda nemate dovoljno da kupite markiranu torbu koju ste uvek želeli, ali vaši će supruzi ceniti i voleti činjenicu da mu iskazujete poštovanje i da ste zahvalni za ono što on zaradi.

Neprestana negativnost Mrzite svoju kosu, nered po kući, suseda preko puta, vašeg glupog kolegu s posla, staru mašinu za veš i sve između. Čim vaš suprug dođe kući vi se bacate u akciju i zaspete ga svime negativnim što vam je bilo na umu ili što vam se u tom danu dogodilo. Možete li zamisliti kako je teško nositi taj teret? Negativnost iscrpljuje. Muškarci vole popravljati stvari, a kada su neprestano pod paljbom vaših negativnosti i prigovora tada im je jako teško bilo što rešiti i pomoći vam.

U redu je imati loš dan s vremena na vreme – to je potpuno razumljivo; no nemojte da vam to pređe u naviku. Sve vam je drugo na prvom mestu Kada iznad svog supruga postavite svoju decu, majku, najbolje prijatelje, talente ili karijeru, tada mu šaljete poruku da on zapravo nije važan. Zamislite da vama neko godinama šalje takvu poruku. Šta bi to učinilo vašem samopouzdanju?

Mnogo parova se razvodi u današnje vreme jer zanemaruju brinuti se jedno za drugo i voleti jedno drugoga i stavljati jedno drugo na prvo mesto. ko izaberete staviti jedno drugo na prvo mesto, pronaćićete mnogo radosti.

Uskraćivanje telesne ljubavi Muškarci žele telesnu ljubav koja im je potrebna. Kada neprestano odbijate intimnost, to počinje loše uticati na njih. Seks ne bi trebao biti način kontrolisanja svog supruga, nego se treba smatrati svetim alatom koji povezuje dvoje supružnika jedno s drugim i s Bogom. Velii je blagoslov kada vas želi i treba dobar i romantičan suprug koji želi podeliti nešto predivno i važno s vama – samo s vama. Čak i ako niste uvek raspoložene, probajte popustiti (kada možete) i provedite to vreme zbližavajući se s vašim suprugom. Ne govorite njegovim jezikom Žene vole nametnutu stvari, ali muškarci to jednostavno ne shvataaju. Nemojte trošiti vreme u davanju suptilnih signala koje oni neće razumeti; jasno izrazite što vam je na umu. Budite iskrene o svojim osećajima te nemojte držati stvari u sebi dok ne puknete. Ako vas pita što nije u redu, nemojte reći da nije ništa i očekivati da će vam pročitati misli i osećaje. Budite otvoreni u vezi svojih osećanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/infopult24.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.