8 načina da ispadneš KRALJICA kad sretneš bivšeg!
8 načina da ispadneš kraljica, Foto: Profimedia

ljubav je to

8 načina da ispadneš KRALJICA kad sretneš bivšeg!

Otišla si veselo sa drugaricom na neko druženje i sve je bilo sjajno dok odjednom, na drugom kraju prostorije, nisi ugledala njega – svog bivšeg!

Objavljeno:

Da, to sigurno nije baš prijatan trenutak i sigurno će ti kroz glavu u deliću sekunde proći hiljadu misli. „Zašto više nismo zajedno?“ Ili: „Zašto me je ostavio?“ Možda: „Je li doveo tu novu sa sobom?!“ Kako god, moraš sačuvati hladnu glavu, biti kul, držati se ovih 8 pravila – i biti kraljica!

1. Nemoj da ga ignorišeš

Ako ćemo da se ponašamo kao da nismo videle bivšeg kad je ušao u prostoriju i ne želimo da pogledamo u njegovom smeru, to deluje u najmanju ruku detinjasto. U prvom trenutku možda će nam biti neprijatno, ali jedno „Ćao!“ možemo da izvučemo iz sebe. Kako bismo pokazale opuštenost i suverenitet, mi treba prve da ga pozdravimo.

Kako da ispadneš kraljica
Kako da ispadneš kraljica foto: Pixabay/Ilustracija

2. Bez dodira

Uvek zavisi od toga kako smo se rastali, ali ni u kom slučaju ne smemo odmah bivšem skočiti u zagrljaj. Treba da izbjegavamo svaki telesni kontakt; glupo bi čak bilo i rukovati se sa njim. Kod pozdrava koji uključuje poljubac, usne nam se će nam se naći blizu njegovih. Dakle, dovoljno je jednostavno „Ćao!“ - na sigurnom rastojanju od najmanje pola metra od njega.

3. Nemoj predugo da razgovaraš

Ako dođe do razgovora, ponekad je bolje kraće razgovarati i svakako izbegavati teme poput novih partnera ili prošle zajedničke veze. Stare svađe uništiće vam raspoloženje i veče.

4. Ne drami

Nije dobro konfrontirati se, ali ako nas bivši usprkos tome bude provocirao, moramo ostati mirne i ignorisati njegove izjave. Za svađu je potrebno dvoje. U najgorem slučaju ćemo se okrenuti i izbeći sukob.

5. Ne tračari

Čak i ako ne možeš zaustaviti bujicu reči i moraš pričati s bivšim, budi cool: njegovu novu frizuru možemo komentarisati kod kuće uz čašu vina u društvu prijateljica.

6. Nemoj piti puno alkohola

Sve smo jednom doživele emotivni ispad kad smo popile koju čašicu pića više. Tekila nije naš najbolji prijatelj kad na žurki sretnemo bivšeg, a nismo još do kraja prebolele raskid. U pijanom stanju se može dogoditi da „luda bivša devojka“ - koja je sakrivena duboko u nama – ispliva na površinu.

Ne treba piti puno alkohola
Ne treba piti puno alkohola foto: Profimedia

7. Nemoj moljakati ili cviliti

Čak i ako smo još lude za njim i odmah bismo se pomirile sa njim, to mu ne smemo ni u kom slučaju reći. Umesto toga ćemo mu pokazati koliko smo sigurne u sebe i koliko dobro vladamo situacijom. Moljakanje, preklinjanje, cmizdrenje i cviljenje nikad nije bilo privlačno – a uglavnom je i nedelotvorno. 8. Nemoj buljiti

„Je li to nova majica? Čini se da više trenira? Sa kojom to devojkom priča sve vreme?“ Umesto da posmatramo bivšeg, treba da se posvetimo sebi i svom životu bez njega. Osim toga, može biti neugodno ako primeti da buljimo u njega. BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Anđela Veštica

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.