Zavela me je DIVLJA POLUSESTRA moje devojke: A onda mi je stigla ŠOKANTNA SMS poruka!!!
Ko je kriv, ona ili on?, Foto: Pixabay

ispovest

Zavela me je DIVLJA POLUSESTRA moje devojke: A onda mi je stigla ŠOKANTNA SMS poruka!!!

Kad sam izašao iz WC-a ona je sedela na sofi kod ulaza i rekla mi je: "Možemo li da popričamo?"

Objavljeno:

Jednom mladiću iz Engleske koji je bio u skladnoj vezi život se preokrenuo u trenutku i sad ne zna kako da nastavi dalje. Svoju situaciju je ispričao za The Sun, i od njihove kolumnistkinje Dear Deidre zatražio je savet.

Ovo je njegova priča:

"Draga Deidre,

S devojkom sam više od godinu dana. Oboje imamo 28 godina.

Radim u softverskoj kompaniji i zadnjih par nedelja je kod nas saradnik iz Francuske s kojim radim na projektu. Smešten je u hotelu u centru grada i prošli petak mi je predložio da s devojkom dođem do njegovog hotela da se malo opustimo i da nas počasti s par pića.

Pre izlaska moja devojka mi je rekla da joj se javila polusestra i da pita kakvi su nam planovi i da li bi mogla da nam se pridruži. Ona ima 26 godina.

Otac moje devojke se davno oženio drugom ženom i sasvim je u redu čovek, ali ona, polusestra, je poprilično divlja.

Jednom prilikom je na venčanju ne tako dalekih rođaka probala da zavede mladoženju.

Ali, uprkos njenom bizarnom ponašanju odlučili smo da je povedemo s nama. Tokom večeri moj kolega i ona su se dobro zabavili.

U jednom trenutku, dok su ostali naručivali novu rundu pića otišao sam da zapalim cigaretu ispred ulaza hotela. Uskoro mi se pridružila polusestra djevojke i zapričali smo se. Pitala me je da li se dobro provodim.

Rekao sam da je sve u redu, a ona mi je odgovorila: "Da bar upoznam muškarca kao što si ti".

Nasmejao sam se, jer nisam znao što bih joj odgovorio. Šokirala me s tom izjavom, a kako bih se izvukao iz ove neugodne situacije rekao sam joj da moram u WC, koji se nalazio u predvorju hotela.

Kad sam izašao iz WC-a ona je sedela na sofi kod ulaza i rekla mi je: "Možemo li da popričamo?"

Prišao sam joj i ona me je povukla na sofu i strastveno poljubila. Preuzela je kontrolu i nastavila da me ljubi. Moram da priznam da mi se sve to jako svidelo.

Ubrzo me je uhvatila za ruku i povela me je do WC-a za invalide. Ušli smo u WC, zaključala je vrata i otkopčala mi pantalone.

Poseksali smo se. To je doslovno trajalo par sekundi.

Ne mogu verovati da se to uopšte dogodilo! Nikad nisam prevario nijednu svoju devojku. Pošto smo završili, vratili smo se društvu za stolom kao da se ništa nije dogodilo.

Danas sam od nje dobio ovu poruku: "Ako želiš opet, potrebno je samo da me nazoveš."

Mislim da bi trebalo sve da priznam devojci. Užasno se osećam u vezi svega što se desilo.

Deidre odgovara:

Imaš dobar razlog da se osećaš krivim zbog varanja svoje devojke, ali priznanjem nećeš napraviti ništa dobro, samo ćeš na nju preneti svoja loša osećanja.

Da, nije trebalo da je prevariš, ali svi ponekad radimo stvari zbog kojih kasnije zažalimo.

Najbolje što možeš da napraviš je da zadržiš to za sebe. Ono što je važno je da nešto naučiš iz tog događaja.

Polusestri treba jasno dati do znanja da je to što se dogodilo bilo tada i nikad više i da je previše toga na kocki, i nemoj da ti uopšte padne na pamet da s njom imaš bilo kakav kontakt osim obaveznog.

Probaj da joj objasniš kakve bi bile posledice u porodici bile kad bi se to ikada saznalo. Napomeni joj da troši svoje vreme sa dečkom koji nije dostupan i da treba da nađe nekoga ko je slobodan i ko želi pravu vezu.

Uz ovo, postavlja se pitanje - šta ne funkcioniše u tvojoj vezi da se ovako nešto uopšte desilo? Da li je u pitanju to što ti je seks bio ponuđen kao na tacni pa je bilo preteško odbiti? Ili ste ti i tvoja devojka izgubili strast u vezi?

Potrudi se nađeš novu strast u svojoj vezi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.