DA LI TVOJ PARTNER OVO RADI? 10 znakova koji govore da te SIGURNO VARA!
10 znakova da vas on vara, Foto: Profimedia

SAM SE ODAJE

DA LI TVOJ PARTNER OVO RADI? 10 znakova koji govore da te SIGURNO VARA!

Ukoliko postoji četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa

Objavljeno: 25.02.2018. 22:14h

Verovatno nema goreg i razočaravajućeg osećaja nego kad shvatiš da te suprug/verenik/dečko vara. Srca ostaju slomljena, neretko stvari i nepopravljive, pa uvek mislimo da je bolje saznati istinu što pre.

Ovih 10 univerzalnih znakova otkrivaju ponašanje prosečnog nevernog muškarca, pa ako imaš ikakve sumnje - obrati pažnju na njih.

1. Učestalo menjanje lozinki

Iako smatramo da su lozinke mejla ili društvenih mreža lične stvari, nikad ne bi trebalo doći do tačke u kojoj ishod veze zavisi od toga da li će ona dobiti uvid u njegove poruke na Fejsbuku. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinke ili svojevoljno dele, pa u slučaju da primećuješ kako često menja lozinke na telefonu, mejlu ili društvenim mrežama, najverovatnije nešto krije.

2. Izgled društvene mreže

Uverili smo se sto puta da ima i nevernih muškaraca koji otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lepo, a onda se kasnije sazna da je imao već tri ljubavnice... Međutim, prosečni neveran muškarac potrudiće se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više "single". Sakrivanje fotki sa tobom je LOŠ znak. Naravno, ako napravi Tinder već može da leti kroz prozor!

Varanje preko društvenih mreža
Varanje preko društvenih mreža foto: Pixabay

3. Navike na telefonu 

Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako tvoj dragi kada mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš čuti razgovor, pripazi. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu možeš pročitati i govor tela nekoga ko laže ili sakriva nešto.

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću

Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobija šta želi i van kuće. Međutim u nekim slučajevima i povećava se doza seksa jer se oseća krivim zbog toga što radi.

5. Očišćena istorija na računaru

Ko uopšte misli na ovo?!  Naime, ako redovno čisti "history" na kompjuteru ili laptopu, to radi iz sigurnosnih razloga - kako bi sakriao šta je pretraživao!

6. Učestalost društvenih aktivnosti

Tvoj dragi nije baš bio super socijalan ali sada svake nedelje ima neke društvene događaje? "Muški" izlazak ili poslovni parti isto je kao ostajanje na poslu do kasno, a to su dobra i česta opravdavanja za odlazak kod ljubavnice.

7. Povećani troškovi

Čini ti se da vam je na kraju meseca račun u banci prazniji nego inače? Pogledaj gde odlazi novac. Doduše, muškarci koji varaju najčešće dižu novac i barataju kešom kako se ne bi mogli pratiti troškovi...

Povećani troškovi
Povećani troškovi foto: Gif


8. Fizički izgled

Ako tvoj dragi ima povećanu potrebu da izgleda bolje, možda to radi jer se trudi da bude profesionalniji, a možda i da tebi malo udovolji. Međutim, ako primetiš ovu stavku uz više njih sa liste, onda bi mogla biti u problemu. Pri varanju, ljudi najčešće rade na svemu što su do sada zapostavljali, pa tako i na izgledu. Počeo je da vežba, drži dijetu, kupuje novu odeću, sav je pun sebe i blista... Super za njega, a je li i za tebe?


9. Krivi te za sve

Nebitno da li je vezano za vašu vezu, dom, decu ili nešto što se događa na poslu ili van kuće, kriviće te sve.

10. Učestalost poklona

Mnogi neverni muškarci pokušaće da sakriju pred partnerkom to što rade (mada ima i onih slučajeva kad baš žele da budu uhvaćeni jer nemaju snage samo da prekinu vezu). Ako odjednom počne da donosi cveće kao da je Dan zaljubljenih ili tvoj rođendan, pa još dobijaš poklone, a pre nije bio tako darežljiv tip, zapitaj se šta bi se iza toga moglo kriti.

Znakovi da vas vara
Znakovi da vas vara foto: Profimedia

Ukoliko postoji četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa. Naravno, nećemo reći da te dragi sigurno vara, ali možda se tako nešto sprema. Budi oprezna da ga ne optužiš za neveru pre nego što proveriš sve. Pre svega, probaj  da razgovaraš sa njim kako bi shvatila šta se događa, a ako postoji problem, radite na njemu i spasite vaš odnos.

P.S. Svi ovi znakovi otkrivaju i tebe, ako si slučajno odlučila da kreneš tim putem...

BONUS VIDEO: Đorđo Žujović, Espreso intervju

(Espreso.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media