GOTOVO JE: 4 znaka koja govore da je ZALJUBLJEN U DRUGU!
Nemoj da trošiš svoje vreme na nekoga ko je zaljubljen u drugu, Foto: Shutterstock

NIJE VAM SUĐENO

GOTOVO JE: 4 znaka koja govore da je ZALJUBLJEN U DRUGU!

Nemoj da trošiš vreme na nekoga ko je opčinjen drugom ženom

Objavljeno:

Ako sumnjaš da je on zaljubljen u neku drugu, postoji način da to i proveriš. Ukoliko se ispostavi da je tako nemoj da trošiš svoje dragoceno vreme na nekoga ko je opčinjen drugom ženom.

Prijateljska zona

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je ukoliko te tretira kao drugaricu. Ti pokušavaš da flertuješ s njim kada ste zajedno, a on se i dalje prema tebi ponaša prijateljski. Ako je stvarno zaljubljen u drugu svaki trud je uzaludan.

Njegove oči govore sve

Pogledaj njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promeni čim subjekt njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

On je vrlo srećan

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu je da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primetićeš kako često flertuje, crveni, smeje se i to sve telom okrenutim prema njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svetlosti pojuri prema njegovom mozgu kad god je ugleda.

Vruće mu je

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je seksualna privlačnost koju dele. Svatko u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće primetiti ostale djevojke. Za njega ona je jedina u prostoriji.

BONUS VIDEO: Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs/Zdravakrava.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.