Rakove nikad ne vređajte, a ovaj znak vas ostavlja zbog laži! RAZLOG ZBOG KOJEG PUCA VEZA HOROSKOPSKIM ZNACIMA!
Svađa, horoskop, ljubav, Foto: Pixabay

saveti

Rakove nikad ne vređajte, a ovaj znak vas ostavlja zbog laži! RAZLOG ZBOG KOJEG PUCA VEZA HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Prestanite to da radite

Objavljeno:

Na polju ljubavi svi horoskopski znaci povlače pogrešne poteze, neko ne može da se izbori sa ljubomorom, neko sa egom, neko sa idealizovanjem partnera, a neko sa pružanjem prevelike pažnje drugoj strani.

Ovan Ovnovi su vrlo samouvereni. Neko vreme, to partneru može da bude privlačno, ali vremenom postaje veliko opterećenje. Zato, egoizam stoji na putu vaše ljubavne sreće veoma često. Naučite da ponekad partnera stavite naprvo mesto i pokušajte da pristanete na kompromis jer to je jedini način da imate uspešnu vezu. Ovnovi često ishitreno i brzopleto reaguju i to može da predstavlja problem u vezi.

Na polju ljubavi pojedini horoskopski znaci povlače pogrešne poteze
Na polju ljubavi pojedini horoskopski znaci povlače pogrešne poteze foto: Pixabay

Bik Kada jednom budu u stabilnoj vezi, bikovi se vrlo lako opuste. Osećaju se prijatno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled. U isto vreme, postanu i lenji i ne sete se da je romantika neophodna u svakoj vezi, bar ponekad, i uz to partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe.

Blizanci Glavna zamerka blizancima jeste to što često ne ulivaju sigurnost svom partneru. Skloni su flertu i to nikad nije prijatno drugoj strani. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno jer se nikad unapred ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Svađa u vezi
Svađa u vezi foto: Pixabay

Rak Rakovi su emotivni i njima je ljubav vrlo bitna pa tako često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. U isto vreme, lako se vređaju i previše su osetljivi.

Lav Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne razgovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju priznati grešku, a uz to su skloni flertu pa se partner ponekad s njima ne oseća sigurno.

Devica Device retko i teško otkrivaju svoje emocije, pa čak i kad jednom uđu u vezu. Za neke ljude to predstavlja problem jer nije prijatno biti u vezi sa nekim ne znajući šta oseća prema vama. Uz to, vrlo su pedantne i sitničave, kritične i pomalo teške pa život s njima nimalo nije lak. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem, takođe, može biti vrlo naporna.

Vaga Vage često biraju za partnere emotivno nedostupne osobe. Kada su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost ka flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi da čuje, što s vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze.

Škorpija Škorpije, emotivne i vatrene kako jesu, često i lako planu. Nije im strana ljubomora i posesivnost i to može da optereti onog s kim su. S druge strane, oni sami su tajanstveni i sve kriju za sebe pa i na taj način muče partnera, koji stalno ima osećaj da se od njega nešto skriva. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

Strelac Strelac ume da povredi partnera, a da toga nije ni svestan. Žive za uzbuđenje i akciju, pa im sve brzo dosadi. Partner oseća da im stalno mora biti zanimljiv, što može stvoriti pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama jeste potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

Svađa u vezi
Svađa u vezi foto: Pixabay

Jarac Jarac mora da ima puno poverenje u partnera pre nego se opusti u vezi. To ume da bude dugotrajan proces. To ume da bude neprijatno za osobu sa kojom je, jer nije lako živeti sa nekim ko ne pokazuje emocije.

Vodolija Osobe rođene u znaku Vodolije često se čine distanciranim jer vole svoju individualnost i slobodu. To može da bude problem za one koji su u vezi s njima jer partner ponekad ima osećaj da su vodoliji svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornim, što vodolija ne može da shvati. Voljena osoba uvek zna šta vodolija misli, ali nikada šta oseća, jer izbegava da razgovara o svojim emocijama.

Ribe Ribe često idealizuju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovane prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop 16.02.2018.

(Espreso.co.rs/srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.