ŽENE, ove stvari MORATE DA PREĆUTITE MUŠKARCU! Probajte, VOLEĆE vas više (GIF)
Foto: Profimedia

NEKAD JE PAMETNIJE ĆUTATI

ŽENE, ove stvari MORATE DA PREĆUTITE MUŠKARCU! Probajte, VOLEĆE vas više (GIF)

Postoje neke sitnice u svakodnevnom životu koje je bolje zadržati sa sebe

Objavljeno:

Ljubavna veza temelji se na iskrenosti, ali to ne znači da sa svojim partnerom treba podeliti baš svaku sitnicu. Nekad je bolje prećuteti neki detalj.

Ako krijete nešto od partnera i zbog toga osećate grižu saveti, to je pouzdan znak da bi trebalo da mu kažete svoju tajnu, ističe psihiatar Kristal Rajs. S druge strane, postoje neke sitnice u svakodnevnom životu koje je bolje zadržati sa sebe. 1. Mislite da je konobar koji radi u kafiću u vašem kraju sladak

Ako se u vašem životu nalazi osoba koja ugrožava vašu vezu, taj problem svakako treba da rešite sa svojim partnerom. Ipak, ako mislite da je neko tek sladak, npr. konobar u kafiću, to i ne morate da priznate nikome osim najboljoj prijateljici dok ispijate zajedničku kafcu. Postavite sebi pitanje: Šta dobijam s otkrivanjem ove činjenice svojem partneru? Verovatno, tek nepotrebnu i nevažnu svađu.

2. Ne sviđa vam se kako kuva njegova mama

Trebalo bi da popričate sa partnerom ukoliko se prema vama ponaša neprilično ili s nepoštovanjem. Ipak, to što ne volite kako kuva njegova mama, ili smatrate da je njegov tata ponekad dosadan sa svojim pričama iz mladosti, to nema smisla spominjati. Ljudi su osetljivi kada se kritikuju njihovi roditelji i porodica, pa manje nesavršenosti nema smisla isticati.

3. Vaš partner nikad ne bi pobedio na Supertalentu

On nema baš nekog talenta za pevanje, ali mu je posebno zadovoljstvo kada omiljenu melodiju pevuši ispod tuša. Ne trebata da mu govorite da nema sluha, jer to verovatno zna i sam. S druge strane vaše kritikovanje bi moglo samo da poveća njegove nesigurnosti.

4. Ne sviđa vam se njegov prijatelj iz srednje škole

Ako vas njegovi prijatelji izbegavaju, vređaju ili ponižavanju, to je pouzdan znak da morate ozbiljno da porazgovarate sa svojim partnerom. ALi, ako su vam samo dosadni, pripazite šta ćete o njima reći svomm dragom. Negativni komentari mogli bi da nateraju vašeg partnera da bira između vašeg društva, i društva prijatelja iz školskih klupa.

5. Neko vam se nabacivao sinoć

Izašli ste u grad s prijateljicama, te ste se bez ikakve namere našli u središtu interesa nekog tajanstvenog neznanca. Dok god niste uzvratili zainteresovanost, vaš partner ne treba da zna da vam se neto nabacivao. Priznate li mu tu činjenicu, u njemu biste mogli da izazvate nepotrebnu ljubomoru.

BONUS VIDEO: Espreso u poseti brdu Hisar u Prokuplju

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.