OPSOVAO JE KADA JE VIDEO MLADU PRED OLTAROM! O reakciji ovog mladoženja priča planeta, a VIDEĆETE I ZAŠTO (VIDEO)
Mladoženja doživeo šok na venčanju, Foto: Printscreen

ŠOK!

OPSOVAO JE KADA JE VIDEO MLADU PRED OLTAROM! O reakciji ovog mladoženja priča planeta, a VIDEĆETE I ZAŠTO (VIDEO)

Neprijatnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mlade Džo

Objavljeno:

Iako bi venčanje trebalo da bude jedan od najlepših i najsrećnijih događaja u životu, Australijanac Šon doživeo je drugačije iskustvo. To i ne čudi s obzirom na to da se prijavio u australijski šou ''Brak na prvi pogled'', a sada svi pričaju o njegovoj reakciji kada je prvi put ugledao svoju buduću suprugu. Naime, dok mu se približavala Džo, inače samohrana majka dvoje dece, Šon nije mogao da sakrije svoje razočaranje. Uz izraz lica koji je govorio sam za sebe, Šon je promrmljao i: 'Oh, sr***'. Pogledajte njegovu reakciju:

Neprijatnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mlade Džo, koja je, kako se videlo, bila oduševljena partnerom kojeg je dobila. ''Očekivanja su mi se ispunila. Pobeda! Džekpot! Dobila sam na lotou! On je za mene, ne može biti savršeniji'', komentarisala je Džo.

Mlada je bila oduševljena kada je videla mladoženju
Mlada je bila oduševljena kada je videla mladoženju foto: Printscreen

Nakon što su svi pričali o njegovoj reakciji, Šon je pokušao da se opravda pa je rekao da je na njegovo ponašanje u emisiji uticao težak raskid s bivšom s kojom je bio 10 godina.

Trenutak kada je mladoženja ugledao mladu
Trenutak kada je mladoženja ugledao mladu foto: Printscreen

''Bilo je teško raskinuti jer nitko od nas dvoje nije učinio ništa loše, nije bilo prevare ili tako nečega. Ona je postala luda za fitnesom. Polako smo počeli da se raspadamo i bili smo gotovi'', ispričao je Šon i nastavio. ''Imali smo zajedničko imanje i ona više nije imala vremena za mene i životinje. Bilo je teško jer sam morao da preuzmem odgovornost za farmu i životinje. Kada smo prekinuli, imali smo devet pasa, dve alpake i dva konja'', rekao je Šon.

Mladoženja nije bio srećan kada je video mladu
Mladoženja nije bio srećan kada je video mladu foto: Printscreen

Da za Šona nakon takvog prekida nije bilo najsrećnije rešenje uključiti se u ovakav šou, svedoči i njegov razgovor s producentom emisije. Kada je s njim pričao nasamo, rekao je: ''Hm... Mislim da se nije odmah dogodila velika iskra.'' Kako piše UNILAD, njihov brak, očekivano, nije potrajao. BONUS VIDEO: Espreso na trčanju sa addidas Runnersima

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.