Kako prepoznati da vas STIDLJIVA OSOBA zavodi? (FOTO) (GIF)
Dečko muva devojku, Foto: profimedia

ostaju neprimećeni

Kako prepoznati da vas STIDLJIVA OSOBA zavodi? (FOTO) (GIF)

Stidljive osobe teže pronalaze ljubav, čak i ako se jako trude

Objavljeno:

Stidljive osobe teže pronalaze ljubav, čak i ako se jako trude. Jedan od najvećih muka je to što njihovi pokušaji flertovanja često ostaju neprimećeni. Kako primetiti da stidljiva osoba pokušava da vas osvoji? 1. Suptilna je Dok se osobi koja nema problema sa sramežljivošću neće biti problem da se nasmeši u vašem smeru ili barem malo duže zadržati pogled na vama, sramežljivu osobu ćete retko uhvatiti da se smeška kad je pogledate, a vrlo često će istog trena skrenuti pogled. Sramežljivi ljudi jednostavno ne mogu da izdrže pogled i pokušavaju da sakriju da im se sviđate.

Dečko grli devojku
Dečko grli devojkufoto: profimedia

2. Na početku može biti jako čudna

Sramežljive osobe često na samom početku razgovora izvale glupost ili su ćutljive i crvene se. Njihova nesigurnost je toliko jaka da se ponekad čini kao da se namerno sabotiraju. Što je najgore, znaju tačno što bi htele reći, ali to iz njihovih usta izlazi potpuno drugačije.

Dečko i devojka se ljube
Dečko i devojka se ljubefoto: giphy

3. Mucanje je sasvim uobičajeno Zamuckivanje i neartikulirane rečenice su često znak da se sramežljiva osoba jako trudi, ali se gubi u moru rečenica koje želi da izgovori.

Dečko i devojka se smeju
Dečko i devojka se smejufoto: profimedia

4. Komunikacija preko interneta je jednostavnija Sramežljive osobe često bolje komuniciraju na društvenim mrežama ili preko poruka jer se tad smeju crveniti koliko god žele. Ako primetite da je osoba s kojom komunicirate jako otvorena u virtualnom svetu, a uživo ne zna kud bi sa sobom, verovatno je reč o sramežljivoj osobi kojoj se sviđate.

Dečko ljubi devojku
Dečko ljubi devojkufoto: giphy

Bonus video:

Espreso.co.rs u poseti Tattoo studiju Mean Machine

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.