ŽENE VOLE NISKE MOMKE! S njima je život mnogo LEPŠI! (FOTO) (GIF)
Žene vole niske momke, Foto: Print Screen Youtube

tako kaže nauka

ŽENE VOLE NISKE MOMKE! S njima je život mnogo LEPŠI! (FOTO) (GIF)

Žene se više pale na njih, a za to imaju i odlične razloge

Objavljeno:

Muškarci koji nisu visoki umeju da budu jako šarmantni i znaju da se više trudite oko svojih partnerki. Takođe, prema nekim istraživanjima, verniji su ženama i skloniji porodičnom životu...

Živahni su u krevetu

Niži muškarci su živahni i energični, a takvi su i u krevetu, a žene to itekako vole. Proučavali su seksualne živote heteroseksualnih muškaraca u stalnim vezama. Sa svakim centimetrom visine koji nisu imali rasla je njihova živahnost u krevetu.

Uspešniji su u poslu

Nisu se mogli kroz život praviti važni visinom pa su mnogi to nadoknadili ulaganjem velikog truda u poslovni uspeh. Niži muškarci često frcaju samopouzdanjem i ženama ulivaju sigurnost.

Žene vole niske momke
Žene vole niske momkefoto: Print Screen Youtube

Jako su šarmantni

Znaju da budu jako šarmantni i često imaju više smisla za humor od visokih muškaraca koji neretko smatraju da je njihova visina više nego dovoljna da žene "padnu u nesvest" od oduševljenja nakon što ih vide.

Verniji su ženama

Prema istraživanju univerziteta "New York", niži muškarci su verniji svojim ženama, skloniji su porodičnom životu i ne razvode se tako često kao oni visoki. Oni i kasnije stupaju u brak.

Žene vole niske momke
Žene vole niske momkefoto: giphy

Više pomažu u kući

Za razliku od visokih muškaraca, oni niži više vremena provode pomažući svojim partnerkama u kući. Prema nekim istraživanjima nedeljno čiste, kuvaju i ostalo šta treba u kući sat vremena više od visokih.

Žive voše od visokih

Istraživanje na 8000 muškaraca pokazalo je da niži muškarci žive prosečno dve godine više od onih viših. Stručnjaci su uvereni da su njihovi geni zaslužni za to.

Žene vole niske momke
Žene vole niske momkefoto: Print Screen Youtube

Bonus video:

Ovo cveće samo govori kada mu treba voda

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.