Teško vama ako ste s njim! 3 HOROSKOPSKA ZNAKA koja je NAJTEŽE VOLETI! (GIF)
3 horoskopska znaka koje je najteže voleti, Foto: profimedia

nije lako

Teško vama ako ste s njim! 3 HOROSKOPSKA ZNAKA koja je NAJTEŽE VOLETI! (GIF)

Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači - nikad

Objavljeno: 16.01.2018. 12:43h
  • 27

Imate najbolju nameru, dajete sve od sebe, ali vam predmet vaše ljubavi otežava posao. S kojim je znakovima naporno i nezahvalno biti u vezi?Uzbuđuje ih držanje udvarača ili partnera u neizvesnosti oko svojih istinskih emocija i namera. Teško ih čitati, pa druga strana može živeti u ubeđenju da ni sami ne znaju šta hoće.

1. Devica

Device su zvanične, praktične i često dovoljne same sebi. Pristupaju većini odnosa vrlo analitički i stavljaju svakoga u odgovarajuću mentalnu pregradu. Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači - nikada. Onaj ko uspe da zadobije poverenje Device, može da bude srećan i ponosan na svoje dostignuće.

Dečko i devojka se ljube
Dečko i devojka se ljubefoto: pixabay.com

2. Škorpija

Uzbuđuje je držanje udvarača ili partnera u neizvesnosti oko svojih istinskih emocija i namera. Teško ju je čitati, pa druga strana može živeti u ubeđenju da Škorpija ne zna šta hoće (iako to ne mora da bude istina: hoće i da dominira i da kontroliše). Drugi problem je Škorpijina radoznalost, preciznije sklonost njuškanju i propitkivanju, a to povremeno poprima dimenziju policijske istrage. Ako sumnja da joj je partner neveran, makar i u mislima, upotrebiće kazne u rasponu od pasivne do opipljive agresije.

Dečko i devojka na dejtu
Dečko i devojka na dejtufoto: giphy

3. Strelac

Divan i zahvalan partner na kratke staze. Ako vas zanima sezonska ljubav, slobodna i neekskluzivna veza ili prijateljstvo s povlasticama, Strelac bi mogao da vas oduševi. Ali ako želite ozbiljno i dugoročno da se vežete, verovatno ćete se razočarati. Strelac je mentalno i fizički aktivan, stalno u pokretu i potrazi za novim izazovima. Stalan partner lako mu dosadi, osim ako nije vrlo zanimljiv i uzbudljiv. U srednjim godinama postaje krotkiji.

Devojka gleda u dečka
Devojka gleda u dečkafoto: profimedia

Bonus video:

Probali smo alkohol na originalne načine!

Žene iz Espresa u misiji "kako se pije koje piće"...Hik!

(Espreso.rs / Izvor: tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media