6 SMS PORUKA koje spašavaju stvar posle KATASTROFALNOG MUVANJA! (FOTO) (GIF)
Muškarac piše poruke devojci, Foto: profimedia

vodič za momke

6 SMS PORUKA koje spašavaju stvar posle KATASTROFALNOG MUVANJA! (FOTO) (GIF)

Ona je predivna i prepametna i skakao si do plafona od sreće kad je pristala da izađe sa tobom...

Objavljeno:

Želeo si da joj prirediš veče za pamćenje. I jesi, samo ne onako kako si ti zamislio. Misliš da posle ovog nema dalje ali… Ona je predivna i prepametna i skakao si do plafona od sreće kad je pristala da izađe sa tobom, jer si mislio da ti, obični smrtnik, kod nje nemaš nikakve šanse.

Uopšte ne znaš gde je krenulo po zlu, ali jasno ti je da si svoju zlatnu šansu propustio i da devojci ne pada na pamet da se ikad više vidi sa tobom u ovozemaljskom životu. Ali ipak nije sve toliko tragično ko što misliš. Besno Pile ti nudi top izgovore koji će ti pomoći da iskamčiš barem još jedan izlazak sa njom. Bogu hvala, u svakom paketu imaš zilion sms-ova pa ne moraš da se ograničiš na 160 karaktera, zato telefon u ruke i piši!

Muškarac piše poruku devojci
Muškarac piše poruku devojcifoto: giphy

1. Kad ispadneš mutav preko svake mere

Znaš, iako za mene to niko ne bi pomislio, ja sam užasno stidljiv.Uglavnom umem to da prevaziđem ali kad sam te video da mi prilaziš sva blistava i prelepa, jezik mi se zavezao u čvor i celo veče mogao sam samo da gutam knedle i da te gledam ko da sam umobolan.

2. Kad ona sasvim osnovano misli da se drogiraš

Jasno je meni da veče uopšte nije prošlo kako sam zamislio i hteo sam da ti se izvinim na neprimerenom ponašanju. Veruj, skroz sam kul dečko, ali imam alergijski sinusitis i umesto da popijem atihistaminik greškom sam uzeo kevine pilule za menopauzu. E pa sad mislim da shvatam kako je vama tokom PMS-a kad ste preosetljive.

Muškarac piše poruku devojci
Muškarac piše poruku devojcifoto: profimedia

3. Delovao si potpuno nezainteresovano, a realno nisi

Ceo dan nisam mogao da se smirim pri pomisli da treba da se vidim sa tobom, drmala me trema ko pred pismeni iz matematike. Drmnuo sam bromazepam, a kroz 2 sata još jedan da bih bio siguran da ću biti skroz kul. I eto, nisam bio ni kul ni prekul već mrtvo puvalo…

4. Kao da te je neko puškom terao da se vidite

Nemaš pojma koliko sam se radovao našem susretu ali sat pre nego da se nađemo jave mi da je umrla komšinica koja me je čuvala kad sam bio mali i meni je bilo toliko teško, a nisam hteo ništa da ti kažem da ne pomisliš da sam slabić.

Muškarac piše poruku devojci
Muškarac piše poruku devojcifoto: giphy

5. Menjao si boje ko semafor, znojio se i ubrzano disao

Super je kafić koji si izabrala ali ja stvarno ne mogu da verujem da od svih mesta u gradu baš u taj uđe moja bivša, a sa njom sam se rastao veoma ružno i kad sam je video, poludeo sam, mislio sam da mi je pritisak 300/200. Nemoj da misliš da mi je i dalje stalo do nje nego me ojadila za neke pare i još se pravi luda pa neće da mi vrati.

6. Celo veče si prepričavao trule fore svojih ortaka

Je l’ znaš da ja celu noć nisam mogao da spavam kad si pristala da se vidimo, čak sam i na poslu javio da imam stomačni grip. Hteo sam da se odmorim i budem svež ko prolećna ruža ali uzalud i kad smo se našli, mozak ništa, samo jezik radi ko da je vergl. Oprosti, znam da sam preterao…

Muškarac piše poruku devojci
Muškarac piše poruku devojcifoto: pixabay.com

7. Bez kinte si i ona je sve platila

Kunem ti se, plata je bila prekjuče ali sam hteo da obučem pantalone za specijalne prilike i u brzini sam zaboravio da stavim novčanik u džep. Da sam barem karticu poneo, a ne ovako… Sledeći put biraj gde želiš da idemo, ne pitam šta košta.

Bonus video:

Probali smo alkohol na originalne načine!

Žene iz Espresa u misiji "kako se pije koje piće"...Hik!

(Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.