HARIKIRI ZA VEZU! 7 stvari koje baš nikad ne treba da kažete MUŠKARCU! (FOTO) (GIF)
Dečko i devojka na dejtu, Foto: Shutterstock

Mamin sin?

HARIKIRI ZA VEZU! 7 stvari koje baš nikad ne treba da kažete MUŠKARCU! (FOTO) (GIF)

Postoji priličan broj stvari koje muškarci baš i ne žele čuti

Objavljeno: 31.01.2018. 16:11h
  • 9

Lepo je biti zaljubljen i voleti, ali se žene često znaju naći u situaciji da su uvredile svog muškarca, ali isto tako ne mogu shvatiti zbog čega je on povređen.

1. Mamin sin

Većina muškaraca i jesu “mamini sinovi”, ali to im ne morate nabijati na nos. Na kraju, ona ih je rodila, hranila, odgajala i od njih je napravila ono što su oni danas. Ona je odgojila osobu u koju ste zaljubljeni pa kako ste onda mogli i pomisliti da će on u potpunosti ignorisati svoju majku i slušati samo vas i vaše savete?

Posle svega, zašto spominjati njegovu majku u razgovoru kada to nije potrebno?

Većina muškaraca su osetljivi na svoje majke, kao što je i većina žena osetljiva na svoje roditelje. Nijedan muškarac ne želi da mu se kaže kako je on “mamin sin”, iako žena zna da je to tako. Ipak, veliki broj žena pravi grešku te podsećaju svog muškarca na tu činjenicu. Jedna od najvećih grešaka u vezama.

Devojka i dečko piju kafu
Devojka i dečko piju kafufoto: profimedia

2. Gubiš kosu

Većina muškaraca gubi kosu s godinama i ne vole da ih se na to podsjeća čak ni kad su mladi. Kako biste se vi osjećali da vam muškarac kaže da ste se udebljali? I da trebate jesti manje čokolade?

Muškarci su obično osjetljivi po pitanju kose, čak i kada kažu da ih nije briga. Neki čak imaju i noćne more zbog toga. Svaki muškarac želi imati gustu i jaku kosu, a ako mu kažete da je počeo ćelaviti, vjerojatno ćete povrijediti njegovu muškost. Harikiri u vezama.

Dečko i devojka se maze
Dečko i devojka se mazefoto: giphy

3. Moramo da pričamo 

Čim čuju ove riječi, muškarci odmah “izvlače antenu” i hvataju signale svih nevolja u atmosferi. Iako znaju da se nemaju potrebe osjećati krivima, ove riječi u njihovim ušima zvuče kao početak ogromnog problema. Većini muškaraca ove riječi znače mnogo drame i suza koje oni, po svojoj genetskoj modifikaciji, ne mogu izdržati.

Također, većina muškaraca će pomisliti da ste pročitali neki ženski magazin te da pokušavate naći problem tamo gdje ga uopće nema. Ako postoji neki problem, onda o njemu trebate i razgovarati, inače ga nećete nikada riješiti, ali započinjanje konverzacije ovim riječima je veeeelika greška.

Dečko i devojka razgovaraju
Dečko i devojka razgovarajufoto: profimedia

4. Njegovi prijatelji

Njegovi prijatelji su nešto što veći broj žena baš ne voli. Mnogo žena misli da su oni loše društvo njihovom muškarcu. Ako vam se oni ne sviđaju i to im kažete, onda je to veliki problem. S druge strane, ako vam se sviđaju, vaš muškarac može postati ljubomoran i to je onda opet problem.

Uvijek je bolje vrlo pažljivo pričati o njima, ako želite vašem muškarcu reći nešto negativno o njegovom prijatelju ili više njih. I vi se možete naći u istoj situaciji kao on: kako bi se vi osećali da on stalno kritikuje vašu prijateljicu ili da je stalno previše hvali?

Momci se zabavljaju
Momci se zabavljajufoto: giphy

5. Uvek se ovako ponašaš 

“Uvek se ovako ponašaš” i “Nikad se nećeš promeniti”. To su reči koje muškarci ne žele čuti, a jedan od najvećih problema kod žena je što često generaliziraju pa čak i spominju stvari koje su se dogodile pre deset ili dvadeset godina i koje nemaju nikakve veze s trenutnim razgovorom. Potrebno je da se fokusirate na sadašnje argumente, a ne na njegov karakter ili ono u što on veruje.

Dečko i devojka počinju da žive zajedno
Dečko i devojka počinju da žive zajednofoto: profimedia

6. Zar nije lepa 

Ovo je jedino pitanje za koje muškarci znaju da nemaju pravi odgovor.

Ako kažu da nije, vi ćete mu reći da se nikad ne slaže s vašim zapažanjima. Ako kaže da jeste, pomislićete da je on jedan od onih koji vole da “švrljaju”.

Ljubomorna devojka
Ljubomorna devojkafoto: Giphy

Bonus video:

Stvari koje muskarci rade ako vas stvarno vole!

(Espreso.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media