Šta MOBILNI može da otkrije o VAŠOJ VEZI? (FOTO) (GIF)
Žena prisluškuje muškarca, Foto: profimedia

Koliko imate fotki zajedno?

Šta MOBILNI može da otkrije o VAŠOJ VEZI? (FOTO) (GIF)

Ako čitav dan niste imali potrebu da čujete svog partnera, ili on vas, očito je da i niste baš povezani

Objavljeno:

Koliko često zovete ili šaljete poruke svom dečku? Skrivate li mobilni od partnera? Koliko imate fotografija s partnerom? Sve to govori o vašoj vezi.

3 partnera koja izgledaju kao vaša SRODNA DUŠA, ali to NISU! (FOTO) (GIF)

1. Koliko često zovete ili šaljete poruke svom partneru? Iako živite u ubrzanom vremenu, najstabilniji parovi uvek pronađu vremena da se čuju, bilo pozivom ili porukom, samo da se podsete na povezanost. S druge strane, ako čitav dan niste imali potrebu da čujete svog partnera, ili on vas, očito je da i niste baš povezani.

Devojka mašta o ljubavi
Devojka mašta o ljubavifoto: giphy

2. Skrivate li mobilni od partnera? Ako ste se našli kako skrivate svog pametnog ljubimca od partnera, to je zato što nešto skrivate i obrnuto. To ne mora nužno značiti da je u pitanju treća osoba, već može ukazivati i na nedostatak poverenja koje možda nije veliki problem kao preljuba, ali svejedno je problem koji bi trebali pod hitno rešiti. Sve jake veze temelje se na iskrenosti i poverenju, a onda dolazi sve ostalo.

Dečko i devojka u prirodi
Dečko i devojka u prirodifoto: profimedia

3. Koliko imate fotografija s partnerom? Neke osobe u potpunosti izbegavaju čuvanje privatnih fotografija na mobilnom i to je u redu. Ali ako vi ili on u mobilnom imate puno fotografija s prijateljima i ostalim dragim ljudima, ali ni jednu zajedničku, nešto ne funkcioniše kako treba. Možda ste se udaljili, a potreban vam je samo razgovor da rešite to.

Dečko i devojka na dejtu
Dečko i devojka na dejtufoto: giphy

Bonus video:

5 pravila za dopisivanje s novim dečkom tj. devojkom

Pre nego što ste se smuvali satima ste razmenjivali poruke, ali sada je ipak sve drugačije. Niste sigurni kako treba da se postavite i koliko često treba da šaljete sve što pomislite sada kada ste zajedno. Evo nekoliko korisnih saveta koji će vam dobro doći da ne prenaglite.

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.