UHVATILA SAM MAJKU SA DEČKOM U KREVETU: Ne znam da li da sve kažem tati!
Ovo je prizor koji je devojka zatekla - dečko i njena majka pod prekrivačem, Foto: Pixabay

horor iskustvo

UHVATILA SAM MAJKU SA DEČKOM U KREVETU: Ne znam da li da sve kažem tati!

Pre četiri mjeseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je da ide u klub za mršavljenje i izgubila je dosta kilograma

Objavljeno:

Mlada Engleskinja (23) je našla dečka od 27 godina i strašno se zaljubila. Mislila je da je u srećnoj vezi, ali sasvim nenadano je jednog dana zatekla dečka u krevetu sa svojom rođenom majkom.

Potražila je savet kolumnistkinje lista The Sun - Dear Deidre.

"Draga Deidre,

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvek u prevelikom šoku da kažem bilo šta.

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest meseci. Meni su 23 godine i brzo sam se zaljubila u njega i bila sam vrlo srećna. Njemu je 27.

Pre četiri mjeseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je da ide u klub za mršavljenje i izgubila je dosta kilograma. Počela je da nosi kraće suknje i majice. Promenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Mojoj mami je 45 godina i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja stavile u dnevnu sobu jer je mama rekla da ne bi mogla podneti njegovo hrkanje celu noć.

Popili smo još par pića, pričali još kratko i potom svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i videla da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao po čašu vode pa sam otišla da vidim gde je.

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očigledno šta rade. Zavrtelo mi se u glavi i nisam mogla reći ništa. Samo sam se vratila u krevet.

Ostavio je mobilni kraj kreveta pa sam odlučila vidjeti što još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedeljama.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primetila da njih dvoje flertuju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.

Ne mogu da verujem da su mi to učinili. Slomljena sam, i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će se slomiti srce kad sazna. Sve se to dogodilo malo pre Božića i ja sam još uvek van sebe.

Svi su me ispitivali šta nije u redu, ali ja ne znam kako da to izgovorim.

Deidre odgovara:

Možda tvoj otac ne treba da sazna za to, pogotovo ako tvoja mama prestane da ga vara.

Reci svojoj mami da znaš šta se događa i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah.

Ona može izgubiti brak, kao i uništiti svoj odnos s tobom i upropastiti celu porodicu.

Nadam se da će se stvarno potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš imati samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

Znam da gajiš osećanja prema njemu, ali dečko koji će te varati s tvojom vlastitom majkom je pacov i ne brine za tebe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.