Tek ste se smuvali, a on je počeo DA ŠVRLJA? 5 načina kako da ga držite NA KRATKOM LANCU! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

okidači za prevaru

Tek ste se smuvali, a on je počeo DA ŠVRLJA? 5 načina kako da ga držite NA KRATKOM LANCU! (FOTO) (GIF)

Ako želite uspešnu vezu...poverenje, kompromis i iskrenost su temelji za nju.

Objavljeno:

Ako želite da vam veza uspe, onda znajte kako su poverenje, kompromis i iskrenost najvažniji temelji. Neke stvari u vezi često se iskorišćavaju kao okidači za prevaru, a da pritom ona strana koja vara ni ne oseti grižu savest.

Planira da te ostavi 100 POSTO! 3 stvari koje se uvek dešavaju PRE RASKIDA! (FOTO) (GIF)

1. Gledanje samo sopstvenog interesa

Kad postanete bezobzirni i sebični, budite sigurni kako će vaš partner postati nesrećan, a ta bi ga nesreća mogla naterati na preljubu, kao i raskid.

muškarac žvaće žvaku, foto: giphy

2. Konstantno prigovaranje

Svako od nas u sebi nosi vrline, ali i mane, bez izuzetka. To znači kako ih ima i vaš partner, ali i vi. Prema tome, pre nego što mu počnete prigovarati zbog svake sitnice, setite se kako i njega na vama živciraju neke stvari pa, ponovno, nemojte biti sebični. Budete li stalno prigovarali, vaša veza neće završiti na dobrom putu.

3. Ne vodite dovoljno brigu o sebi

Mnoge žene se zapuste u dužim vezama jer se osećaju ugodnije pored partnera pa kao da zaborave kako je to bilo u početku. No, nisu samo žene te koje prestanu voditi brigu o sebi, jer često i muškarci nabace koji kilogram viška. Vodite brigu o svome telu i higijeni i neka vam svaki dan bude nova prilika da još jednom zavedete partnera, jer često je ovo razlog traženja nečeg zanimljivijeg sa strane.

ljubomora, foto: Shutterstock

4. Ljubomora

Malo ljubomore u vezi je poželjno, jer tako dajete partneru do znanja da vam je stalo, no konstantne ljubomorne ispade neće trpjeti baš nitko. Možda vaš partner ili partnerica uopće ne razmišljaju o varanju, no mogli bi početi nakon ovakvih ispada.

5. Nedostatak interesovanja

Ako u partnerovom društvu često pokazujete nezainteresovanost za nešto o čemu govori, on će to itekako primetiti te će se početi osećati jako loše. Još ako u tome postoji neko ko mu pridaje pažnju sa strane...

ljubomora, foto: giphy

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.