I BAŠ SVAKI PUT UPALI! 5 najboljih načina da on poludi od ljubomore! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

I to u apsolutno svemu

I BAŠ SVAKI PUT UPALI! 5 najboljih načina da on poludi od ljubomore! (FOTO) (GIF)

Ako inače odgovaraš brzo i dugačkim rečenicama, sada nemoj odgovarati i piši kratke odgovore

Objavljeno:

Ovi saveti i trikovi će ga izludeti. Svejedno je li to nakon raskida ili ste tek nekoga upoznali, a on vam daje razlog da budete ljubomorne . Sigurno vam je poznat osećaj kad želite da preokrenete igru u vašu korist i njega napravite ljubomornim.

TEKILA POMAŽE MRŠAVLJENJU! Pa ko voli neka izvoli! (FOTO) (GIF)

Bilo bi lepše razgovarati o problemu, ali to nije uvek moguće, a ponekad nije dovoljno…

foto: giphy

1. Opusti se i uživaj!

I to u apsolutno svemu! Priušti sebi sve što ti čini dobro i od čega ćeš se sjajno osećati! Nova frizura, vikend izvan grada, ludi provod s drugaricama: ako ćeš biti srećna, to će osetiti (svejedno vidi li fotke na Facebooku ili uživo) i to će delovati privlačno.

Budi svesna svog cool zračenja te se stalno podsećaj kako si TI ta koja je odlučila da uzme uzde u svoje ruke. Sada ti vodiš igru!

foto: profimedia

2. Ponašaj se nenapadno na društvenim mrežama

U svom malom osvetničkom planu takođe igra značajnu ulogu šta, kako i kada ćeš postati na društvene mreže. Oprez, velika je opasnost da ćeš preterati.

Ključ uspeha je u tome da se neprimetno ponašaš na Facebooku, Instagramu & Co. - dakle, nemoj postaviti ništa više ili manje nego inače.

Osim toga, fotke na kojima uživaš treba da izgledaju kao da su „slučajno“ snimljene, nikako ne napadno.

Ako odeš na put nemoj odgovarati na komentare, pitanja i slično kako ne bi izgledalo da ti je tamo dosadno i da imaš vremena da odgovaraš na svaki komentar

foto: giphy

3. Prava tehnika odgovaranja

Ovde važi sasvim suprotna taktika nego kod društvenih medija: iznenadi ga odgovorima koji su drugačiji nego obično. Ako inače odgovaraš brzo i dugačkim rečenicama, sada nemoj odgovarati i piši kratke odgovore.

Ako se on javi, budi iskrena i nemoj se libiti da prekineš razgovor ako ne postavi neko bitno pitanje. Ali redovno se javljaj, ali ne previše često!

foto: giphy

4. Zabavljaj se!

To je najvažnije! Sve tmurne misli koje ti se vrzmaju glavom teraju te u bedak. Nikako nemoj dopustiti da tvoja sreća zavisi od druge osobe! Izađi, zabavi se, uživaj u svemu što ti odgovara, biće ti bolje!

foto: profimedia

5. Postavi sebi deadline

Činjenica je da ako si odlučila da igraš ovu igru s njim nešto ne štima kako bi trebalo. Moraš dobro razmisliti o svojoj vezi s njim. Ako te neka osoba svojim ponašanjem ne čini srećnom možda je onda vreme da kreneš dalje.

Postavi sebi tačno određeni rok do kojeg ćeš čekati hoće li se stvari poboljšati. Ako neće vreme je za novu stranicu u životu.

foto: giphy

Bonus video:

8 lakova koje morate da imate u vašem domu!

Ne znate kako da iskombinujete odeću ili šminku sa bojom noktiju? Podsetićemo vas nekoliko neprolaznih i uvek atraktivnih boja. Šta mislite koje se muškarcima najviše sviđa?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.