ZA NJEGA SI SAMO PROLAZNA AVANTURA: 6 znakova da ne želi ništa ozbiljno sa tobom! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nije onaj pravi

ZA NJEGA SI SAMO PROLAZNA AVANTURA: 6 znakova da ne želi ništa ozbiljno sa tobom! (FOTO) (GIF)

Muškarci teže pokazuju svoja osećanja pa su u pogledu sentimentalnosti puno suzdržaniji od žena, ali ipak...

Objavljeno:

Jednom ti skida zvezde s neba, drugi put ti se ne javlja na poruke ni pozive. Voli li te zaista ili si za njega tek prolazna igračka, otkriće ti sledećih 6 znakova.

Kašičica na dan i telo kao bomba! Za mesec dana 5 kg manje i to bez imalo muke, uz pomoć ovog začina! (RECEPT)

Znamo da muškarci malo teže pokazuju svoja osećanja pa su u pogledu sentimentalnosti puno suzdržaniji od nas. Međutim, to čak i ne treba biti razlog za zabrinutost - osim ako neki od ovih šest znakova ne otkriju da je muljator i da mu nije iskreno stalo do tebe, nego tek do povremenog seksa i zabave.

foto: giphy

1. Javlja se uvek usred noći - pijan!

Prema njemu možeš namestiti sat: subota, tri sata ujutro – on nazove i mumlajući pita što radiš. Problem je u tome da si mu ti u tom trenutku tek rešenje u nuždi – nije smotao novu žrtvu i sad te zove…

2. Ne želi da te predstavi svojoj porodici

Dakle, već ste nekoliko meseci zajedno i sve je naizgled super. Ali, još te nije upoznao sa svojom porodicom. Kad nazove svoju mamicu dok je kod tebe, kaže joj „da je kod drugarice“. Hm, kod drugarice…

foto: profimedia

3. Dopisuje se s drugim devojkama

…i to u tvom prisustvu! To znači samo jedno: u njegovim očima vi niste u ozbiljnoj vezi – pa on može da radi šta god želi. Naš savet: odmah ga oduvaj!

4. Ne želi da se nalazi s tobom u javnosti

Sastajete se isključivo kod njega ili kod tebe u stanu. Bioskop, večera pa čak ni šetnja parkom nisu opcija? Onda nešto definitivno nije u redu, odnosno verovatno još nešto - osim tebe - krije.

foto: giphy

5. Izbegava da razgovara o budućnosti

Naravno da će te pitati šta imaš u planu u petak uveče. Ali kad god spomeneš letnji odmor ili zajedničku budućnost, skreće s tih tema. To je očito znak da te ne vidi pored sebe u budućnosti.

6. Ostaje na seksu - ali ne i na doručku

Proveli ste predivnu noć. Ali, ujutro iskoči iz kreveta, obuče se i ode. Doručak? Ni u ludilu. Ako se tako ponaša, očito od tebe želi samo seks.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.