MOTA TE OKO MALOG PRSTA! 4 znaka da te devojka pretvara u PAPUČARA! (GIF)
Foto: Shutterstock

smotala te mala

MOTA TE OKO MALOG PRSTA! 4 znaka da te devojka pretvara u PAPUČARA! (GIF)

Mnogi muškarci naprave grešku i zapostave prijateljstva sa svojim prijateljicama baš zbog ovoga

Objavljeno:

Mnogi muškarci se promene kada su u vezu, a razlog za to su devojke koje vole da imaju kontrolu… Mnogi mogu da potvrde da momci nisu isti kada se zaljube, a sigurni smo da i vi možete da potvrdite da ste izgubili dobre drugare kada su se upustili u ozbiljne veze.

Kašičica na dan i telo kao bomba! Za mesec dana 5 kg manje i to bez imalo muke, uz pomoć ovog začina! (RECEPT)

Razlog za to psotoji, a to su devojke koje vole kontrolu i koje vole da drže glavnu reč. Slažemo se da svako u vezi treba da ima prava na svoju reč, ali nikako ne smete dozvoliti da vas neko kontroliše i da upravlja vašim postupcima.

Često se kaže da su muškarci u vezi slepi, pa vam zbog toga predstavljamo znakove koji govore da vas devojka kontroliše. Ako se pronađete u ovom tekstu, onda vam savetujemo da potražite drugu devojku:

foto: giphy

1. Uvek vas ispituje gde ste i šta radite

Žena koja ima kontrolu uvek želi da zna gde ste i šta radite i neće da dozvoli da radite nešto bez njenog odobravanja i potvrde. Ako vas devojka stalno proverava i upitkuje gde ste, onda je jasno da ona pokušava da ostvari kontrolu nad vama.

2. Sve odlučuje za vas

Ako vam se čini kao da vaša devojka sve odlučuje za vas i da vas čak ni ne pita za mišljenje, onda ste u gadnom problemu. Morate da imate svoje JA i ne smete to dozvoliti, inače će vas ona do kraja života kontrolisati.

foto: giphy

3. Ne smete da pogledate, a kamoli da razgovarate sa drugom devojkom

Ljubomora je normalna u vezama, ali ako vaša devojka brani da budete u kontaktu sa drugim devojkama i da se sa njima družite, onda ona nikako ne može biti dobra devojka. Mnogi muškarci naprave grešku i zapostave prijateljstva sa svojim prijateljicama baš zbog ovog razloga.

4. Ne možete da budete ono što jeste

Ako se osećate kao da ste u zatvoru, kao da ste blokirani i kao da ne možete iskreno da se izrazite i da radite ono što želite, onda ste defitivno sa pogrešnom osobom i sa njom što pre morate završiti.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: muskimagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.