5 stvari zbog kojih žene deluju totalno očajno! (FOTO) (GI)
Foto: profimedia

ni ne znate da ste takvi!

5 stvari zbog kojih žene deluju totalno očajno! (FOTO) (GI)

Muškarci od takvih beže glavom bez obzira, a retko koja žena želi da prepozna u ovom opisu

Objavljeno:

Jedna od najgorih osobina koju žena može imati je to da deluje očajno. Muškarci od takvih beže glavom bez obzira, a retko koja žena želi da prepozna u ovom opisu. Postoji milion razloga zašto osoba može da se oseća usamljeno. A da li ste ikada primetili da da se lepe i pametne devojke često zaglave u čekanju?

10 NAJGLUPLJIH STVARI za koje sve žena misli da pale muškarce, a oni ih MRZE iz dubine duše! (FOTO) (GIF)

Neke od njih provode godine pokušavajući da pronađu pravu ljubav, ali to je najčešće beskorisno. Ovo su stvari koje žene rade, a zbog kojih deluju upravo očajno.

foto: giphy

1. Pitaju stvari poput “zašto nisam dovoljna?”

Muškarci odbijaju žene iz brojnih razloga, a ako žena insistira da joj muškarac nakon odbijanja objasni zbog čega nije dovoljno dobra, definitivno će dobiti epitet očajne žene.

foto: profimedia

2. Napiju se i ohrabre za ulete

Nema ništa loše u muvanju frajera, ali ako za to imate hrabrosti samo kad se napijete, verovatno delujete poprilično očajno. Ako tome dodate i pijano slanje poruka, na dobrom ste putu da vas svi frajeri počnu izbegavati.

foto: giphy

3. Daju previše informacija

Usamljeni ljudi često imaju potrebu da potpunim strancima kažu previše jer imaju osećaj da se na tako zbližavaju. Jedno je biti otvoren, ali ako se otvorite prebrzo, delovaćete očajno.

foto: profimedia

4. Ljute se kad ih neko odbije

‚‚Ti se bojiš osećanja” je samo jedan od groznih primera ponašanja očajnih žena. Odbijanje nije najbolji osećaj na svetu, ali dobro je zadržati dostojanstvo.

foto: giphy

5. Rade stvari koje ne bi htele

Neke žene će učiniti sve da zadrže frajera, pa čak i stvari koje inače nikad ne bi radile. To najčešće rezultira samo reputacijom očajne žene koja nema standarde.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.