10 stvari KOJE UŽASAVAJU SVE FRAJERE! Ako želite da zauvek BUDETE SOLO, nastavite da ih radite! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

NEPRESTANO PRIČAŠ

10 stvari KOJE UŽASAVAJU SVE FRAJERE! Ako želite da zauvek BUDETE SOLO, nastavite da ih radite! (FOTO) (GIF)

Da , znaš da postoje stvari koje muškarci ne vole kod žena, a da li znaš koje stvari toliko ne podnose da bi te mogli ostaviti zbog njih?

Objavljeno:

Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade. Čak i ako ste najlepša žena na svetu, i ako vas on voli najviše što može, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu podneti.

On ne dopušta da zaboravite koliko vas voli! 15 znakova da ste u vezi sa pravim čovekom! (FOTO) (GIF)

I ne, ne radi se o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu, već o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu.

U stvari, određene stvari ih odbijaju. Ovo je 10 najčešćih.

foto: giphy

1. Preterani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne radi se o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu, već o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umesto da ih tretiraju sebi ravnima.

foto: profimedia

2. Opsednutost karijerom

Ne, ne radi se o ženama koje svoju karijeru shvataju ozbiljno. U stvari, muškarci vole i poštuju takve žene. Radi se o ženama koje su opsednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje kancelarije i položaja u kompaniji.

foto: giphy

3. Zloba

Čak i da izgledate kao Miss sveta, ako ste “rospija” i zlonamerni, bićete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage. Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, retko imaju udvarače.

foto: profimedia

4. Pretvaranje

Pokušajte da budete neko drugi i muškarac će bežati kilometrima od vas, sledeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava da imitira nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže. Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Fejk žene se sviđaju… - nikome!

foto: giphy

5. Neurednost

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svesno ili nesvesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu. Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odeću, kosu i nokte ili neugodan miris će uvek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

foto: profimedia

6. Neprestana priča

Muškarci vole žene koje su dobri “slušaoci”. Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci. Radi se samo o tome da oni više vole da pričaju s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osećati da ga ona guši. Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do reči kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

foto: giphy

7. Preterana posesivnost

Svima se sviđa osećaj da su voljeni i da se neko brine za njih. Međutim, ako se ponašate kao da posedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe. Nijednom muškarcu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta ispada.

foto: profimedia

8. Konstantno zanovetanje

Ako imate nešto da kažete, recite to već jednom i recite na način da vas osoba sluša. Ne morate zanovetati, cviliti i žaliti se. Konstantno zanovetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

foto: giphy

9. Negativnost

Svako voli da pored sebe ima osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni. Zašto bi muškarac želeo biti sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svako će radije biti s nekim ko ga, uglavnom, uzdiže i čini srećnim.

foto: profimedia

10. Nepoštovanje

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerisati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu porodicu, prijatelje pa čak i hobije.

Žena koja prihvata i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

foto: giphy

Bonus video:

Trikovi za ispravljanje najčešćih make-up grešaka

Zaboravite na pravljenje grešaka pri nanošenju šminke. Poznata vlogerka Carli Bybel daje najbolje savete za šminkanje i otkriva trikove uz pomoć kojih ćete zaboraviti na loš, neuredan make-up. .

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.