Dobrog muškarca je najteže voleti! Zbog čega je to uvek tako! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ljubavne zavrzlame

Dobrog muškarca je najteže voleti! Zbog čega je to uvek tako! (FOTO) (GIF)

Dobar muškarac nije samo dobar čovek, on ne čini lepe stvari kako bi nešto dokazao

Objavljeno: 15.12.2017. 15:04h
  • 57

Teško je voleti dobrog muškarca. Dobar muškarac nije samo dobar čovek, on ne čini lepe stvari kako bi nešto dokazao. Ljubaznost je deo njegovog gena i njegov moralni kod, skup vrednosti i prioriteti koje ceni i kojima će uvek postupiti u skladu sa svojim ličnim standardima.


Da li znate kad je pravo vreme za raskid? (FOTO) (GIF)

Dobar muškarac čini ono što je za njega dobro da čini. On vas nikada neće lagati kako bi vas poštedeo loših osećanja, on će zapravo učiniti mnogo stvari koje će vas i naljutiti i pogoditi. Ali verovatno je da nećete moći da se naljutite na njega, jer on je dobar čovek.

foto: giphy

Dobar čovek je čovek koji će se javiti svojoj bivšoj devojci kada je sa vamau društvu, jer on nema šta da krije. On zna da ga ona ne bi nazvala da nije nešto bitno, a on kao dobar čovek mora da učini sve što može da pomogne čak i kada njegov postupak za druge biva nelagodan.

Dobar čovek će staviti želje svojih prijatelja i porodice ispred njegovih sopstvenih potreba, čak i onda kada zna da se njegovi prijatelji i porodica ponašaju manipulativno i sebično, jer dobar čovek je uvek veran.

Ona žena koja će provoditi vreme s takvim dobrim muškarcem, nikada se neće uzrujati, jer kako se iko ikada može naljutiti na tako dobrog muškarca? Svaka žena zna da je u današnjem svetu odnosa i ne-odnosa, čist poklon takve otvorene komunikacije i pravi blagoslov, čak i kada boli.

foto: profimedia

Biti sa dobrim muškarcem u vezi je teško, ali s druge strane u ovom svetu laži, preljuba, frajerstva, pronaći i zadržati takvog dobrog čoveka je sreća. On brine za porodicu, on brine za ženu koja ga osvoji, on je nežan, on uvek ima reči utehe, on brine da je uvek svima dobro, jer zna da je zahvalnost na malim stvarima otvoren put prema dobitku velikih stvari na kojima će biti još više zahvalan. Što čini još težim preboleti takvog čoveka.

Dobar čovek će vas promeniti, jer ćete uz njega uživati. Satima ćete smisleno razgovarati, a videćete i da ne provodi vreme sa vama zbog bilo kog drugog razloga, osim njegovog istinskog interesovanja za vas i vaše mišljenja. I tako će taj dobar muškarac, usprkos svojim manama i ponekad iritantnim dobrim navikama, postaviti lestvicu tako visoko, da svaki sledeći koji naiđe u vaš život neće moći da dosegne.

foto: giphy

A budući da je gotovo nemoguće naljutiti se na takvog dobrog muškarca, teško da ćete ga moći i preboleti. Pomalo dosadan po dobroti, pomalo naporan jer toliko brine, pomalo iritantan zbog svojih ljubaznih gestova.

Ali možda nije stvar u njegovoj dobroti, već u vama jer nikada pre niste naleteli na takvog skoro nestvarnog muškarca. Možda ćete ga i upoređivati sa novim ljubavima. Nemoj se začuditi ako i dalje pamtite datum njegovog rođenja, iako ste raskinuli pre godinu dana.

Osećanja koje je pokušao da spreči da osetite, jer on je dobar čovek i osećanja koje niste mogli da sakrijete od njega, puno govore. Pronalaženje dobrog čoveka je jako teško, ali biti u vezi s takvim čovekom je i teže, dok je gubitak njega jednostavno nemoguće za zamisliti, nemoguće prihvatiti, a pogotovo nemoguće dopustiti.

foto: profimedia

(Espreso.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media