Zaobiđi ga, njega ne možeš da smuvaš! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

LJUBAVNE DILEME

Zaobiđi ga, njega ne možeš da smuvaš! (FOTO) (GIF)

Ako vam kaže da ne želi vezu, shvatite ga ozbiljno. Nemojte se uzalud nadati, niti pokušavati da ga promenite jer on je emotivno nedostupan

Objavljeno: 16:24h

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, ipak samo jedna reč vas može koštati slomljenog srca! (FOTO) (GIF)

Ako vas uporno privlače emotivno nedostupni muškarci, možda je to zato što ih ne slušate dovoljno, ne verujete svom instinktu ili ulećete iz jedne veze u drugu. Ako vam kaže da ne želi vezu, shvatite ga ozbiljno. Nemojte se uzalud nadati niti pokušati da ga promenite. Muškarci ne govore previše, a ono što kažu je uglavnom ono što misle.

Veza sa zauzetim muškarcem nije dobra ideja, čak i ako vam se čini da imate zajednička interesovanja, to što mu niste jedini znači da ipak nije spreman da vam se otvori.

foto: giphy

Emotivno nedostupni muškarci uživaju u osvajanju, ali čim osvoje ženu, ona prestaje da im bude zanimljiva. Čak iako je prethodno bio jako dobar prema vama,.provodio puno vremena pored vas i ugađao vam, kada vas osvoji neće biti takav, već će početi da vas izbegava.

Ako se muškarac plaši da planira unapred ili se grozi razgovora o zajedničkoj budućnosti, verojatno je ne vidi sa vama. Iako vas ponekad iznenadi romantičnim putovanjem ili drugim prijatnim iznenađenjem, češće će vas razočararati.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.