DRAGI MOJ MUŽU, evo zašto ne želim NI DA ME PIPNEŠ U KREVETU, a verovatno neću želeti ni sutra!
Foto: Pixabay

iskreno pismo

DRAGI MOJ MUŽU, evo zašto ne želim NI DA ME PIPNEŠ U KREVETU, a verovatno neću želeti ni sutra!

Napisala je ovo pismo mužu i postavila ga na društvene mreže

Objavljeno:

Lora je samo jedna obična zaposlena supruga i majka, koja se susreće sa svim stresovima i problemima koje sa sobom nose posao, deca, brak i sve što većina od nas preživljava...

Ali ona je uspela da stekne svetsku popularnost kad je napisala iskreno otvoreno pismo mužu, i u njemu objasnila zašto ponekad nije za "akciju" u krevetu kad se dan završi.

Pismo je okačila na Fejsbuk i ono je za čas postalo viralno.

"Dragi mužu,

Evo zašto tvoja žena ne želi ni da je pipneš večeras u krevetu.

Sat vremena se danas sa detetom raspravljala jer je ono zahtevalo da mu se da da pije iz čaše koju uopšte ne posedujete.

Povratila je nakon što je oprala kosu.

Dodiruju je samo izuzetno mladi ljudi (čitaj, deca), sa prstima lepljivim od ko zna čega. Danas su uspeli da joj pipnu čak i beonjače.

Jedva je čekala da popije jutarnju kafu a onda ode u toalet, da bi, baš kada je sela, shvatila da se u šolji nalaze sve dečje igračke.

Zato što su deca šarala po svoj papirologiji koju sutra mora da preda.

Zato što joj je dan prošao u brisanju slina rukavom dok satima ljulja bebu pokušavajući da se seti bar jedne uspavanke. Ne može, jer joj je mozak spržen.

Jer je danas ustala jako rano, o nju su se u prevozu češali smrdljivi nepoznati ljudi, a onda ju je šef jahao ceo dan. I ne onako kako bi ti večeras.

Zato što je napokon stvorila slobodnih 10 minuta koje je htela da iskoristi da napokon izdepilira pazuh i prepone, ali onda je u kupatilo utrčao klinac koji je zahtevao da zna gde je tata, jer tatu voli više od mame.

Jer i dok ovo piše, u krilu joj sedi dete koje odbija da ode na spavanje.

Zato što sve ovo izaziva ogromnu glavobolju.

I tako će večeras njene poluobrijane noge i intimna zona otići u krevet i videćete se tek u sedam ujutro, kada se odmorila i spremna je da prođe kroz sve nabrojano još jednom.

Sve ovo, naravno, pod uslovom da deca prespavaju noć. U suprotnom, ni sutra neće želeti da bude pipnuta.

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.