7 stvari koje muškarci baš i ne vole kod žena! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ljubavne dileme

7 stvari koje muškarci baš i ne vole kod žena! (FOTO) (GIF)

Iako su žene češće te koje se otvoreno žale prijateljicama na probleme s momcima, postoje stvari koje i muškarci zameraju svojim boljim polovinama

Objavljeno:

Šta da radiš ako ti se sviđa bivši dečko najbolje drugarice? (FOTO) (GIF)

Čak ni najsrećnije veze nisu imune na povremene konflikte, a iako su žene češće te koje se otvoreno žale prijateljicama na probleme s momcima, postoje stvari koje i muškarci zameraju svojim boljim polovinama. Među najčešćim muškim zamerkama je način na koji partnerka inicira svađu kao i nefer svađanje.

Muškarce jako frustrira manipulacija seksom, ako ga tretirate kao dete, uplićete prijateljice u vaše probleme, odlučuje bez njega i imate ljubomorne ispade.

7 stvari koje muškarci baš i ne vole kod žena!

foto: Giphy

1. Pijane žene

Pijane žene koje bauljaju naokolo i bazde na konjak i pivo nisu im baš omiljena kombinacija! To ne znači da ne smete da popijete koje piće, ali umerenost je zlatno pravilo - i ne samo zato što to momci tako žele.

foto: giphy

2. Nezahvalne žene

Iako muškarci za razliku od žena retko otvoreno traže da im se iskaže zahvalnost, ipak žele redovne pohvale. To godi njihovom egu, ali i pokazuje da cenite ono što on čini za vas, vaš dom ili porodicu. Iako se većina tih stvari podrazumeva, ipak će lakše uraditi to što tražite ako nakon toga primetite ša je uradio.

foto: giphy

3. Previše šminke

Ono što se vama sviđa, često se ne sviđa pripadnicima muškog pola. To posebno važi za šminkanje. Većina muškaraca voli kad ste totalno nenašminkane.

foto: pixabay.com

4. Želja da ga promenite

Problem se javlja ako žene vezu doživljavaju kao prelomnicu nakon koje dečka mogu oblikovati prema svojim zamislima.

- Naravno da se u braku ili vezi prioriteti mijenjaju, posebno ako imate decu. To znači da ćete oboje morati da postanete odgovorniji, ali ne očekujte da će zbog toga vaš muž prestati da voli fudbal ili odustati od druženja s drugarima - kaže bračna savetnica Ana Zif.

Ona ističe da bi parovi trebalo da se dobro upoznaju pre braka i tek nakon što zaključe da će biti srećni s partnerovim trenutnim ponašanjem za čitav život, biti sigurni da žele brak.

foto: giphy

4. Žene koje skoro ništa ne jedu

Jelo je sinonim za uživanje i strast. Svaki frajer će rado pojesti nešto s ženom koja mu se sviđa ili joj čak i skuvati neko fino jelo da je impresionira. Neće se libiti da pred vama smaže slastan burek, ćevape, sarmu ili nešto slično, a pozvaće vas i da se pridružite.

Naravno, sigurno će vas izvesti i u fini restoran. Ali, uslediće poziv i do obližnje pečenjare… A ako svaki puta naručite salatu ili ne želiš uopšte da jedete (a pritom kolutate očima dok kajmakom premazuje masnu lepinju ili guta drugi tanjir sarmi) to mu se nikako neće svideti.

foto: profimedia

6. Neuredne žene

To se ne mora posebno obašnjavati. Muškarci vole kad je žena sređena i kad dobro miriše. Isto važi i za vas, momci!

foto: giphy

7. Sitničave žene

Kakvog li čuda: muškarci ne vole sitničave žene! Nekontrolisano ponašanje poput stalnog prigovaranja za svaku sitnicu, beskrajne diskusije, izmišljanje problema kad ga nema i slično - muškarci smatraju izuzetno napornim.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.