Planira da te ostavi 100 POSTO! 3 stvari koje se uvek dešavaju PRE RASKIDA! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

AKO GA NE VIDITE

Planira da te ostavi 100 POSTO! 3 stvari koje se uvek dešavaju PRE RASKIDA! (FOTO) (GIF)

Ako ste već počeli da se raspravljate o vremenu koje provodite zajedno, raskidajte odmah jer to nije tema jedne srećne veze

Objavljeno:

Izgleda da vaša veza neće još dugo trajati, a to je lako primetno po učestalosti vaših svađa. Možda vi to ne primećujete, ali vaša voljena osoba je izgubila interesovanje za vas, zato su periodi pred raskid najmučniji u svakoj vezi. Možda mislite da je vaša ljubav jaka, ali osoba pored vas ne gaji emocije iste jačine kao vi.

I BAŠ SVAKI PUT UPALI! 5 najboljih načina da on poludi od ljubomore! (FOTO) (GIF)

Iako su svađe sasvim normalne u svakoj vezi, ove tri znače da se raskid skriva iza ugla:

foto: giphy

1. O seksu Parovi nezadovoljni svojim seksualnim životom se retko o tome svađaju, većinom ćute i trude se da poprave stvari. Ali, kad dođe to doga da se zbog seksa stvarno svađate, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, raskid je vrlo realna mogućnost.

foto: profimedia

2. O komunikaciji Komunikacija u vezi je ključna, a kad postane toliko loša da se zbog nje kontinuirano svađate, stvari su jako ozbiljne. Kad je komunikacija u pitanju, parovi se najviše svađaju zbog toga što je jedna osoba prestala da se trudi.

foto: giphy

3. O vremenu koje provodite zajedno Sasvim je normalno da ćete u uhodanoj vezi zajedno provoditi manje vremena nego na početku, a ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa, raskid bi se mogao skrivati iza ugla, najčešće zato što jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

foto: profimedia

Bonus video:

Učinite ovo za svoje biljke dok te na odmoru i biće vam zahvalne

Voda je izvor života za ljude, biljke i životinje. Da se naše sobne biljčice nebi osušile bez vode dok smo mi na godišnjem odmoru uradite ovo za njih. Kada se vratite neće zateći beživotnu biljku, već istu kao što ste je ostavili. Biljka će sama uzimati onoliko tečnosti koliko joj je potrebno. Upotrebite veličinu flaše srazmerno danima koliko ostajete na odmoru

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.