KAKO DA OSVOJITE FRAJERA? Najbolji ženski trik koji UVEK PALI! (GIF)
Foto: pixabay.com

NEŽNE IGRE ZAVOĐENJA

KAKO DA OSVOJITE FRAJERA? Najbolji ženski trik koji UVEK PALI! (GIF)

Velika misterija zavođenja simpatija postaje lakša kada shvatite da su svi trikovi koji zaista uspevaju zapravo jako jednostavni

Objavljeno:

Već ste dugo sami? Ovih 5 snova vam najavljuju dolazak nove i prave ljubavi (FOTO) (GIF)

Možda ste nekad čuli da se muškarac zaljubi gledajući a žena slušajući. Da li je stvarno tako? Istraživanja su pokazala da su ono na šta muškarci najviše padaju boja glasa i način govora.

Istraživači su tokom istraživanja tražili od učesnika da normalnim glasom broje od 1 do 10, a nakon toga da ponove brojanje izmenjenim glasom, tako da zvuče seksi i zavodljivo.

foto: giphy

Drugi skup muškaraca i žena su preslušali njihove snimke i morali su da odluče šta od toga zvuči seksi i zavodljivo. Rezultati su bili zanimljivi, žene uopšte nisu reagovale na mušku promenu glasa, a muškarci su zavodljivi ženski glas smatrali jako seksipilnim.

Naučnici objašnjavaju da žene, kada žele da zvuče seksi spuštaju glas da postane dublji, govore sporije i tiho, što muškarci smatraju atraktivnijim od normalnog tona. Takođe, tvrde da je reč o prirodnoj, instiktivnoj reakciji koja utiče isto kao i oblik tela ili miris kože. Ipak ako želite da osvojite muškarca pazite i na to šta ćete reći, a ne samo na boju glasa.

foto: pixabay.com

Bonus video:

LAVA MASKA ZA TELEFON: Napravite sami i oduševite sve oko sebe

Neobične lava maske za telefon oduševiće sve a od sada ih možete i sami napraviti. Sve što vam je potrebno za ovaj zanimljiv ukras vašeg telefona je: Vinil, papir za pečenje, boje za kolače, bebi ulje, lepak, makaze, pinceta, klešta, pegla i providna maskica za vaš model telefona.

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.