Samo se folira! 5 znakova koji odaju da ipak nije spreman za ozbiljnu vezu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ljubavne zavrzlame

Samo se folira! 5 znakova koji odaju da ipak nije spreman za ozbiljnu vezu! (FOTO) (GIF)

Devojka uvek oseti kada nešto ne štima sa partnerom, a on uvek pokazuje kada želi da raskine a ne zna kako to da učini

Objavljeno:

Već ste dugo sami? Ovih 5 snova vam najavljuju dolazak nove i prave ljubavi (FOTO) (GIF)

Ženama nije potrebno posebno predavanje da oseti kada nešto ne štima u njenoj vezi. Ona to jednostavno oseti sama. Samo što mnoge neće tako lako da puste da se veza završi, pa se prepuštaju paklu ne obazirući se na znake koji govore da je partner ne voli, i da je pravo vreme da raskinu.

Kada primetite ove stvari, znači da muškarac ne žekli da bude u vezi sa vama, i trebalo bi da ga ostavite odmah.

foto: giphy

1. Manjak prisnosti Ukoliko ste primetili da se vaš odnos promenio i da fizički više niste toliko prisni znači da nešto ne štima. Nekada ste se drćali za ruke, ljubakali i strast je naprosto izbijala iz vas, a sada ste kao dva poznanika. Stres, posao, teški dani i slični izgovori mogu da imaju temelj nekoliko dana, ali ako to potraje morate razgovarati. Razlozi za takav odnos su mnogo dublji, jer bi osoba pod stresom prvo poletela u vaš siguran zagrljaj, ako vas zaista voli.

foto: Profimedia

2. Vi niste u planu Muškarac mora da imati vreme za sebe, i to je ok. I ženama je potrebno takvo vreme. Kao što nije dobro da budete zajedno 24 sata dnevno, nije dobro ni kada vas vaš partner isključuje iz svih svojih aktivnosti. Ukoliko kad nešto planira, planira to bez vas i nema želju da vas ubaci u svoj raspored i da provede vreme s vama, znači da vas ne voli i da bi već tu trebalo završiti takvu vezu.

foto: Giphy

3. Ne želi da vas upozna sa ostalim ženama u svom životu On zna sve vaše prijatelje, poznanike, pogotovo muškarce, a vi njegove prijateljice uopšte i ne poznajete. A to ne zato što niste želeli da ih upoznate, već zato što vaš partner odbija da vas upozna sa svom ženskim delom društva. Pravo je vreme da raskinete sa takvim muškarcem, jer su velike šanse da vas zapravo vara sa nekom ženom iz svog dela ženskog društva. Ili ako vas ne vara ne smatra vašu vezu dovoljno ozbiljnom da bi vas upoznavao sa njemu bliskim osobama.

foto: Pixabay.com

4. Kad je sa vama negde je daleko Da pored vas je, ali je mislima na nekom drugom mestu. Ne posvećuje vam dovoljno pažnje i ne doživljava vas kao osobu s kojom bi najradije bio sad bilo gde. Dosadno mu je, sve ga smara, i to malo vremena koje provedete zajedno ume da učini neprijatnim. Možda neće jasno da pokaže, ali vi ćete to svakako da osetite da on ne želi da bude sa vama, samo možda ne zna kako da vas ostavi, pa upravo smišlja nhačine.

foto: Giphy

5. Daleko od očiju, daleko od srca Prava ljubav može da prevaziđe sve kilometre i situacije, a vaša ne može ni nekoliko ulica udaljenosti? Ako ste u vezi sa muškarcem koji neće da vas pozove, da dođe da vas vidi, niti da vam pošalje poruku da pita kako ste dok se vi prvi ne javite, to nije ljubav. Znači da vam se javlja samo kad mu je baš dosadno, i kada nema nikog drugog sa kim će da provede vreme.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.