Ako se uvek smuvaš sa totalnim kretenom, to može da znači samo 3 stvari! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

strah od ljubavi

Ako se uvek smuvaš sa totalnim kretenom, to može da znači samo 3 stvari! (FOTO) (GIF)

Oženjen, ima devojku, ili možda samo nije spreman za vezu - ako se bojite ljubavi, ovo su stvari na koje ćete se uvek zalepiti

Objavljeno:

Zaputi se stazom koja te najviše privlači i otkrij šta te čeka na njenom kraju! (FOTO)

Ako se većina vaših bivših može svrstati u kategoriju kretena, možda je stvarno samo reč o slučajnosti, ali su veće šanse da imate ozbiljniji problem - strah od ljubavi.

Zvuči suludo, ali upravo je to najčešći razlog zbog kog žene stalno biraju muškarce koji nisu dobri za njih. Ovo su znakovi da frajeri koje birate nisu krivi za vaš loš ljubavni život nego da ste za to krivi sami.

Kakva je istorija vaših veza?

foto: giphy

1. Obožavate zločeste momke Ako ste ikad pomislili da je neki frajer loš izbor za vas jer je predobar, a vama se više sviđaju oni malo zločesti, imate problem. Žene koje stalno padaju na zločeste momke misle da im se sviđa njihova nepredvidivost, a zapravo se samo boje da pronađu nekoga ko će ih voleti onako kako zaslužuju.

foto: profimedia

2. Volite detinjaste frajere

Moderna verzija zločestog momka su detinjasti frajeri. Simpatični i zaigrani, ali i potpuno nezainteresirani za bilo kakve obaveze. S njima je na početku uvek zabavno, ali takvi nažalost nisu sposobni za kvalitetnu vezu. Naravno, vi to verovatno podsvesno i znate, zato ih i birate.

foto: giphy

3. Uvek se zakačite za frajera koji nije slobodan Nije važno zbog čega nije slobodan, činjenica je da nije slobodan, a to vas neverovatno privlači. Oženjen, ima devojku, ili možda samo nije spreman za vezu - ako se bojite ljubavi, ovo su stvari na koje ćete se uvek zalepiti.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.